SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD Toplandı

A- A+ PAYLAŞ
 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 2.bölge istişare toplantısı Malatya'da yapıldı. 
 
Anemon Otel'de, MÜSİAD Malatya Şubesi'nin ev sahipliğinde yapılan ve Vali Vekili Bilal Bozdemir, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, AKP Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Amerikan Türk Ticaret Odası (ATCOM) Başkanı ve MÜSİAD Amerika Temsilcisi Prof. Dr İhsan Işık, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, bazı daire müdürleri, sivil toplum ve mesleki teşekkül temsilcileri, bölge MÜSİAD şube başkanlarının katılımlarıyla yapılan 2.bölge istişare toplantısında ekonomi değerlendirildi. 
 
12 Haziran seçimi sonrasındaki ekonomik gelişme beklentilerinin dile getirilip, ekonomideki gelişmelerin ele alındığı kaydedildi. 
Toplantı sonunda, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan'a el dokuması halı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız