SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD Üyelerine Seminer

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:44:31
MÜSİAD Üyelerine Seminer
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Fırat Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle üyelerine dış ticaret ve kurumsal ilişkiler alanında eğitim seminerleri vermeye devam ediyor. 

MÜSİAD Malatya Şubesinde verilen eğitim programlarına alanında uzman eğitmenler katılarak üyelere dış ticaret ve kurumsal ilişkiler alanında önemli bilgiler veriliyor.

Geçen yılda Fırat Kalkınma Ajansıyla beraber bu tür eğitim seminerleri düzenlediklerini hatırlatan MÜSİAD İl Başkanı Mehmet Balin “Bu yılda Fırat Kalkınma Ajansıyla beraber eğitim programları gerçekleştiriyoruz. Bu yıl ki eğitimin konusu ihracat. MÜSİAD olarak kendi üyelerimizle ihracat yapma potansiyeli bulunan firmalarımızı bir araya getirerek onlara nasıl ihracat yapılır, dünyaya mallarımızı nasıl satarız, kendimizi nasıl aşarız gibi konularla alakalı değerli hocamızın eşliğinde bu konuları işliyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin 2023 yılı hedefleri olduğunu belirten Balin “Biz MÜSİAD olarak Malatya 2023 yılı hedeflerimizi 3 milyar dolar olarak koymuştuk, bu rakam ulaşabilmek için mutlaka ürün üreten, mal üreten, katma değer üreten her firmanın yurt dışına en az yüzde 40 ihracat yapması gerekiyor. Bunun için biz burada eğitimler düzenleyerek firmaların önümüzdeki yıllarda ihracata kendilerini hazırlaması noktasında katkıda bulunmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız