SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:26:28
MÜSİAD'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ
 
 
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin'i ziyaret eden Anadolu Eğitim ve Davet Gönüllüleri Platformu Heyeti bir süre görüştü.
 
Ziyarete, Anadolu Eğitim ve Davet Gönüllüleri Platformu Koordinasyon Kurulu Başkanı Turgay Aldemir'in yanı sıra Meşale Derneği Başkanı Tamer Çalhan ve beraberindekilerde katıldı. 
 
MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, yaptığı konuşmada "Bizler yatırımcılar olarak genelde maddi yatırımlar yapıyoruz. Anadolu Platformu izlediğimiz kadarıyla insana yatırım yapıyor. Türkiye'de yaklaşık 40 bölgede şubeleri var. Önemli çalışmaları var. Öğrencilere ve yurtlara yönelik birtakım çalışmaları var. Arkadaşların çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. 
 
Platformun Koordinasyon Kurulu Başkanı Turgay Aldemir ise, "Bizler hizmet ve program için Malatya'yız. Üye derneklerimizi Türkiye genelinde geziyoruz. Derneklerin misyonu ve hayırlı nesiller yetiştirmeye yönelik çalışmaları var. Şehirlere değer katan vakıf ve dernekleri de ziyaret ediyoruz. MÜSİAD bu anlamda da bizim yakinen izlediğimiz işadamı arkadaşlarımızın da içinde olduğu, destek verdiği bir kuruluş. Biz bu hayatın, özelliklede malın bir emanet olduğuna inanıyoruz. Müslüman bir bakış acısı ile bu malın hayırlı nesillere dönüşürse bir anlamı olur" dedi. 
 
Platformun Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Yazar Ramazan Kayan'da yaptığı konuşmada, "Fani bir dünyada, sonlu bir hayatta, kalıcı bir hayata yatırımın nasıl gerçekleşeceğinin belki de sorumluluğu altındayız. Sadece mezardan bu yana yatırım için değil, mezardan ötesi için yatırımın pratiklerini, projelerini hayata geçirilmesi noktasında önemli bir örneklik teşkil ediyor. Özellikle dünyevileşmenin alabildiğince yaygınlaştığı bir zaman diliminde, dünyadaki duruşumuz. Sorumluluğumuz, duyarlılığımız inanç değerlerimize göre, akidelerimize göre nasıl şekillenecek? MÜSİAD'ın bu bağlamda bir sorumluluk altında olduğunu biliyoruz." ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız