SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD'cılardan Akın'a Ziyaret..

A- A+ PAYLAŞ

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kurucu Genel Başkanı Erol Yarar, beraberinde Malatya Şubesi Başkanı Ahmet Çakır ve bir grup dernek üyesi ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı H.Cemal Akın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; 15 yıl önce MÜSİAD’ın Malatyadaki kuruluş çalışmalarına katıldığını hatırlattı. Başkan Akın; “MÜSİAD’ın çalışmalarını takip ediyorum. Türkiye’nin iş dünyasındaki en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri. Erol Bey, kurucu başkan olarak ve daha sonraki dönemlerde önemli hizmetlere imza attı. Çalışmalarınızda çok daha faydalı hizmetlerin altına imza atacağınıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yarar ise Belediye Başkanlığının çok zor bir görev olduğunu belirterek; “Belediye Başkanlığını her babayiğidin işi değil. Çünkü yüzbinlerce insana hizmet sunmak kolay iş değil. 15 yıl önce bu göreve geldiğimizde kurumlarla iyi bir diyalog yoktu. Bu diyalog bizim için çok önemli. Sanayici belediyesiz olmaz, belediye ise sanayicisiz olmaz."dedi.

Malatya ziyaretinin amacını il yöneticileri ve işadamları ile görüşmek, istişare etmek ve sorunlar hakkında bilgi edinerek, bu sorunların çözümüne katkı sunmak olduğunu belirten Erol Yarar, “ Buraya gelmeden önce sayın Valimizle bir araya gelerek Malatya’nın bir takım sorunlarını öğrendim. Eğer varsa sizinde bir takım sorunlarınızı dinleyerek bu hafta bir araya geleceğimiz Ticaret ve Sanayi Bakanı Ali Coşkun’a bu sorunları iletmek istiyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Akın Yarar’ın bu konuşmasından sonra, Malatya’nın sorunlarına olan duyarlılıktan dolayı Erol Yarar’a teşekkür ederek, “Bunları görüşeceğiz, konuşacağız, neler yapılabileceği konusunda fikir teatisi gerçekleştirmekten mutlu olacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Yarar, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a “Bölgesel ve Sektörel Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı kitap seti, Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise Erol Yarar’a kayısı kristali ve kayısı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız