SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD'da 'Ehli Beyt' Sohbeti

A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'nin "Dost Meclisi" toplantılarının sonuncusunda "Ehli Beyt Sevgisi ve Kerbela" konuşuldu.

MÜSİAD'dan toplantıya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından gerçekleştirilen Dost Meclisi’nde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından hazırlanan Dost Meclisi’nde bu hafta Ehli Beyt Sevgisi Ve Kerbela konuşuldu. MÜSİAD Konferans salonunda yapılan Dost Meclisi’ne Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Hasan Meşeli, Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan, İlahiyatçı İhsan Gencay konuşmacı olarak katıldı.

İl genel Meclisi başkanı Naci Şavata, bazı İl Genel Meclisi Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve MÜSAD üyelerinin katıldığı Dost Meclisi’nde bu hafta Ehli Beyt Sevgi ve Kerbela anlatıldı.

Aşure ikramının ardından kürsüye gelen konuklar, geçmişte yaşanılanlardan ders alınması, insanların birbirlerini incitmemesi gerektiği görüşünde birleşerek, kederde ve sevinçte birlikteliğin muhafaza edilmesi gerektiğini görüşünü bir kez daha dile getirdiler.

Kerbela olayının tarihsel oluşumu hakkında bilgi veren konuklar, İslam dünyasında derin yaralar açan Kerbela olayınının anlamının bir kez daha kavranılmasını gerektiğini ifade ederek şehit edilen Hz. Hüseyin ve 71 yol arkadaşına bir kez daha rahmet dilediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız