SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD'da Genel Kurul

A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanlığı'na Namık Şahin tekrar getirildi.

MÜSİAD Malatya Şubesi'nin Anemon Otel'de yapılan 15.genel kurul ve seçimine, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya milletvekili İhsan Koca, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, mesleki teşekkül ve sivil toplum örgütü temsilcileri, bazı daire müdürleri, oda, dernek, sendika ve bazı parti temsilcileri ile MÜSİAD üyeleri katıldı.

Divan başkanlığı MÜSİAD genel yönetim kurulu üyesi Mehmet Yalçıntaş'ın yaptığı MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığı seçim ve genel kurulunda konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı
Namık Şahin, önce yaptıkları faaliyetleri dile getirdi. Ülke ve dünye ekonomisinden de söz eden Şahin, "İş
adamları olarak 2011 yılında tedbirler alarak ihtiyatlı olmalıyız" dedi.

Malatya'da 12-13 Şubat günleri 32 il ve genel merkezin katılımıyla tarımla ilgili istişare toplantısı yapacaklarını söyleyen Namık Şahin, ekonomik gelişmelerle ilgili görüşlerini de aktardı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise şu anda dünyanın 16. büyük ekonomisinde iken, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 2023 yılında dünyanın ilk 10 ülkenin arasına girilme hedefine ulaşılacağı inancını dile getirip, Malatya ekonomisine yaptıkları yatırımlardan da söz edip, "Malatya'ya sınıf atlattık" ifadelerini kullandı. Meslek ödendirme projelerinden de söz eden Erkoç, meslek liselerinin de önünü açılmasını istediklerini vurguladı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır da MÜSİAD'ın çalışmalarından memnun olduklarını dile getirip, MÜSİAD'ın Türkiye'ye katma değer kattığını bildirip, "Ekonomik bağımsızlığı kazananazsanız, dünyada bağımsız siyaseti oluşturamazsınız. MÜSİAD ise ekonomiye katma değer katarak, Türkiye'nin ilerlemesine yardınmcı oluyor" dedi.

AKP Malatya milletvekili İhsan Koca ise Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında Türkiye'nin ekonomisi gelişmiş ilk 10 ülke arasına girme hedefinde, MÜSİAD'ın da büyük roluünün bulunduğunu belirtip, "MÜSİAD, erdem ve tutkusu ile şehrimizin ve ülkemizin daha güzel noktalara taşımaya katkısı olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra MÜSİAD'e yeni üye olan 12 iş adamına rozet takılırken, MÜSİAD'da 2010 yılında yönetim kurulu üyeliği yahanlara de plaket verildi.

Daha sonra seçime geçildi ve önceki başkan Namık Şahin tek liste ile aday olup tekrar başkanlığı seçilirken, asıl yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Namık Şahin, Mehmet Balin, Murat Tokmak, Osman Yağız, Ergin Erdemir, Mustafa Akıncı, Hüseyin Apak, İsmail Uruç, Kasım Altunkaya, Abdullah Öngelli, Hüseyin Pektaş, Selim Pala, Bayram Dağaşan, Hasan Kundaktepe ve Cebrail Odacı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız