SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD'da Şahin Aday Değil

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:13:04
MÜSİAD'da Şahin Aday Değil
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'nin seçiminin 15 Ocak’ta yapılacağı belirtilirken, şu anki Başkan Namık Şahin’in (fotoğrafta) aday olmayacağı ve başkanlık için Mehmet Balin'in aday olacağı bildirildi. 

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kaydetti: "Bilindiği üzere, MÜSİAD Malatya Şubesi yönetim kurulu başkanlığını 2009 yılından beri yürütmekteyim. Tüzüğümüz gereği Ocak ayı içerisinde olağan genel kurul toplantımızın yapılması gerekmektedir. Bu amaçla şahsım başkanlığındaki dört yıllık dönemde, bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Valilerimiz Doç. Dr. Ulvi Saran, AK Parti ve CHP Malatya milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Cemil Çelik'e, bilgi birikim ve tecrübelerini esirgemeyen tüm akademik kadrolara, KOSGEB Müdürümüz Sayın Murat Seki'ye, TSO Başkanı Sayın Hasan Hüseyin Erkoç'a, tüm STK oda başkanlarımıza, kurum yöneticilerimize, kıymetli basın çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, MÜSİAD'ın çalışmalarında verdikleri desteklerden dolayı şahsım ve tüm yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. 15 Ocak 2013 Salı günü; MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Nail Olpak beyefendinin teşrifleriyle, MÜSİAD Malatya Şubemizin Olağan Genel Kurulu'nu yapacağız inşallah. Genel kurulumuz sonucunda şahsım dışındaki yine çok değerli MÜSİAD üyesi bir arkadaşımız, MÜSİAD Malatya Şubesi başkanlığında bayrağı devralacaktır. Bir bayrak yarışı olan MÜSİAD'da yeni dönemde gerçekleştireceğimiz faaliyetler, Malatya'nın ve bölgenin ekonomik kalkınması önceliğini hedef alacak şekilde dizayn edilecek, büyükşehir Malatyamızın MÜSİAD ile kalkınmasına ve gelişmesine yönelik adımların atılması çizgisinde olacaktır. Daha önceki dönemlerde Malatya'nın sorunlarının çözümüne yönelik atılan somut adımlar ve çözüm önerileri, yine yeni dönemdeki arkadaşlarımızla hız kesmeden devam edecektir."

"Dünya ile yarışabilecek rekabetçi gücün ortaya çıkmış olması, uzak hedeflerin yakalanmış olması ekonomik çevreleri ziyadesiyle rahatlatmış, yatırımcıyı daha cesur adımlar atmaya sevk etmiştir. Malatyamızdan MÜSİAD'lı iş adamlarımızın dünyanın birçok ülkesine yatırım yapmaları, ticari bağlantı kurmaları, yeni pazarlar bulmaları, MÜSİAD'ın hedeflerini yakalıyor olmasının sonucunu vermektedir. Hamdolsun şu an, MÜSİAD uluslararası fuarlarımız ve iş gezilerimizle dünya çapında bağlantılar kurulmakta, Malatyamızdan; Rusya, Amerika, Fransa ve Ortadoğu'ya iş adamlarımız ticaret yapmakta, yatırım yapmaktadırlar" diyen Namık Şahin, açıklamasını şöyle tamamladı:

"İş adamlarımızın MÜSİAD çatısı altında güç birliği ve gönül birliği yapması bizleri fevkalade mutlu etmektedir. Anadolu sermayesinin artık üretiyor ve pazarlıyor olması MÜSİAD'ın gücüne güç katıyor, bu güç atıl durumdaki değerlerimizi bir kez daha canlandırıyor, bir ekmek olarak ekonomiye kazandırılıyor. Ne mutlu bu güç birliğini oluşturan iş adamlarımıza ve onların çalışanlarına. Bu duygu ve düşüncelerle, MÜSİAD Malatya Şubesi görevini devretmemden dolayı, tekrar MÜSİAD derneğimize üye olan tüm üyelerimize ve gençlik kurulumuzu en kalbi duygularımla selamlıyor, haklarını helal etmelerini diliyorum. MÜSİAD çalışmalarında destek veren tüm kurum, kuruluşlara bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız