SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD'da Yeni Yönetim

A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'nin yönetimi değişti ve yeni yönetim Namık Şahin (fotoğraftaki) başkanlığında oluşturuldu.

MÜSİAD Malatya Şubesi'nin 13. Olağan Genel Kurulu öğretmenevinde yapıldı. Genel kurula AKP Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, AKP Malatya belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, MHP Malatya Belediye Başkan Adayı Cumali Ünaldı ile birlikte çok sayıda davetli ve dernek üyeleri katıldılar.

MÜSİAD Malatya Şubesi'nin 3 yıldan beri başkanlığını sürdüren Sabri Akın yaptığı konuşmasında, piyasaların halen yoğun bakımda olduğunu belirterek, güven ortamının sağlanması gerektiğini kaydetti. Akın, iç tüketiminde yanlış politikalar nedeniyle baltalandığını savundu. Akın, 3 yıllık görev süresini noktaladığını belirterek, bu sürede kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, Türkiye'nin daha önce yaşadığı krizin bir anayasa kitapçığının fırlatılmasıyla başladığını, ancak bugün yaşanan krizin sebebinin hükümetin değil, Amerika'nın ve dünyanın olduğunu kaydetti.

Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz de, işadamlarının sağladığı istihdam ile topluma önemli bir hizmet sunduğunu belirterek, istihdamı arttırıcı çalışmaların devam etmesi gerektiğini söyledi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, Türkiye'nin bölgesinde daha güçlü bir ekonomiye sahip olması için hükümetin tedbirlerini zamanında alması gerektiğini belirtti. Erkoç, işadamlarının ekonomik kriz nedeniyle ciddi anlamda sıkıntılar yaşadığını ve unun çözümü için tedbirlerin zamanında alınmasını istediklerini kaydetti.

MÜSİAD Malatya Şubesi'nin 13. Genel Kurulu'nun sonucunda seçime Namık Şahin'in başkanlığında tek liste ile gidildi.

Namık Şahin Başkanlığındaki MÜSİAD Malatya Şubesi'nin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

“Mehmet Balin, Ergin Erdemir, H.Ahmet İlhan, Hasan Dündar, M. Ali Anşin, Hüseyin Pektaş, Nazım Akaya, Hüseyin Kalan, İsmail Uruç, Mehmet Korkmaz, Necip Cengil, Murat Tokmak, Remzi Berktaş ve Enver Aydın Acar. Denetleme Kurulu'na ise Ferhat Kaba, M. Ali Tuncay Şeftalici, Hüseyin Apak, Oktay Özveren, Ahmet Köse ve Hasan Kundaktepe.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız