SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İŞKUR- MÜSİAD Eğitim Programı

0
Güncellendi - 2019-11-06 01:50:55
İŞKUR- MÜSİAD Eğitim Programı
A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD Malatya Şubesi ve İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ programı sonunda 75 kursiyer belgelerini alacak.

MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından her yıl düzenlenen ve Genç MÜSİAD’ın da katkı sunduğu ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitim programı’ bu yılda İŞKUR İşbirliği ile başladı. 14 Kasım’a kadar devam edecek eğitimlere ise 75 kursiyer katılıyor.

MÜSİAD Malatya Konferans Salonunda gerçekleşen eğitimlere katılan İŞKUR Müdürü Vahap Toman, üretmenin önemine değinerek “Üretmezseniz başkasına köle olursunuz. Bu memleketin üreticiye, müteşebbise ihtiyacı var. Hepimiz bir çarkın dişleriyiz, bir diş kırılırsa bu çark durur. Cesaretli olun, bizim sizden büyük beklentimiz var” ifadelerine yer verdi.

MÜSİAD Malatya Başkanı Muharrem Boyraz ise yaptığı konuşmada, “Dileğimiz bu eğitimler sonucunda sertifikalarını alan kursiyerler tarafından güzel projelerin hazırlanarak KOSGEB desteklerinden yararlanmaları, kuracakları iş yerlerinde ülke ekonomisine katkı sunmaları, yanlarında istihdam edecekleri kişilerden dolayı ülkemizin işsizlik sorununun yükünü hafifletmeleridir” dedi.

Eğitime katılan tüm kursiyerleri şimdiden birer işveren olarak görmek istediğini ifade eden Boyraz, “Bu eğitim programımızın hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz eder. Başta bizleri kırmayıp bugün bizlerle olan İŞKUR Müdürümüz Vavap beye, kıymetli hocamıza ve siz katılımcılara teşekkür ederim” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • aksaçlı340644 (4 yıl önce)
    İş kur bu eğitimi yıl içinde sürekli vermelidir .Buna ülke olarak ihtiyacımız var.Hayırlara vesile olsun İnşallah...
    0
    0
    Yanıtla