SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD'dan Rektöre Ziyaret

0
Güncellendi - 2017-05-31 18:01:25
MÜSİAD'dan Rektöre Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD Malatya Şubesi yönetimi İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti. Burada konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Hüseyin Kalan, Üniversite-Sanayi işbirliğini geliştireceklerini söyledi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan ve yeni yönetim, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Kalan, bundan sonraki süreçte İnönü Üniversitesi ile sanayi işbirliği içerisinde projeleri geliştireceklerini söyledi. Kalan, Malatya’nın geleceği ve ekonomisinin gelişmesi adına üniversite ile her zaman işbirliği içerisinde olacaklarını da belirterek kendilerini kabullerinden dolayı Rektör Kızılay’a teşekkür etti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay’da MÜSİAD’ın yeni yönetimini ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Yeni döneminizde çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

İnönü Üniversitesinin diğer sivil toplum kuruluşları ile olduğu gibi MÜSİAD Malatya şubesi ile de güçlü işbirliği ve iletişim kurma arzusu içerisinde olduklarını belirten Kızılay, “Üniversite-Sanayi iş birliğinde ağırlı olarak Teknokenti değerlendirmek istiyoruz. Yeni bilgi ve teknoloji üretmeyi Teknokent üzerinden yapmayı hedefliyoruz. Bu konuda MÜSİAD’ın da üyesi olan çok kıymetli işadamlarımız ile çok güçlü bir iş birliği içerisinde çalışmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Rektör Kızılay, güçlü bir işbirliği içerisinde bu dönemi daha verimli ve Malatya’ya değer katacak bir şekilde yürütmek istediklerini de belirterek “Biz üniversite olarak her türlü işbirliğine her zaman açığız” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (6 yıl önce)
    Müsiad başkanı fotoğraf çekilirken bir basamak aşağıda dursaydı daha güzel olurdu...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla