SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD'dan Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ
Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Kalkınma Kurulu Başkanı Prof.Dr. İbrahim Gezer'i ziyaret eden Müstikal Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Başkanı Namık Şahin,"MÜSİAD yönetimi olarak, önemli kurum olan Fırat Kalkınma Ajanası kalkınma kurulu başkanı sayın Gezer'i ziyaret edip, biraz gecikmeli de olsa hayırlı olsun dedik." ifadelerini kullandı. 
 
MÜSİAD Malatya Şube yöneticilerininde bulunduğu ziyarette konuşan Namık Şahin, " Malatya merkezli olup, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu FKA'ya bağlı 4 ile hizmet eden FKA'ya Malatyalı bir akademisyenimizin gelmesi önemlidir. FKA, müteşebbislere ekonomik destek sağlayıp, lokomotif görevi yapıyor" dedi. 
 
Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Derneği (BİLSAM) Başkanlığı'nı da yürüten ve FKA kalkınma Kurulu başkanlığına seçilen Malatya İnönü Üniversitesi Malatya Meslek Yüksek Okulu öğretim üyesi Prof.Dr. İbrahim Gezer ise, "Bu görevi üstlenince, ziyaret süreci de oluyor. Bu anlamda MÜSİAD Şubesi başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Kalkınma kurulu ajansların 3 önemli ayağından biridir. Yönetim kurulu ve genel sekreter ile birlikte kalkınma kurulu 3 önemli ayaktan biridir. Bölgenin dinamiklerini ortaya çıkarmak, bölgede sinerji oluşturup potansiyelleri belirlemek, özellikle yerel aktörleri biraraya getirip, konuşarak ve tartışarak hizmet yapmaktır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız