SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD'ı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:50:40
MÜSİAD'ı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, beraberindeki Vergi Dairesi yöneticileri ile birlikte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. 

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Özkan ve beraberindekiler, Vergi Haftası ile ilgili de bilgi aktardılar.

Vergi Haftası ve MÜSİAD yeni yönetimine tebrik amaçlı ziyarette bulunduklarını dile getiren Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, “Vergi Haftası’nın amacı toplumda daha sağlıklı bir vergi bilinci oluşturulması, vergiyi gönüllü ödeme alışkanlıklarının geliştirilmesi ve verginin devlet hizmetleri için taşıdığı önemi vurgulamaktır. Tüm devlet hizmetlerinin yerinde, zamanında ve mükemmel bir şekilde yapılması vergilerin de zamanında ödenmesine bağlıdır. MÜSİAD olarak yıl boyunca sizlerin ve üyeleriniz olan mükelleflerimizin ödedikleri vergiler için camianıza teşekkür ediyoruz. Vergi bilincinin daha da gelişmesi için dernek olarak katkılarınızı bekliyoruz. Derneğinizin ve üyelerinizin idaremizde ilgili sorun ve sıkıntıları olması durumunda, her zaman olduğu gibi diyalog ve işbirliği halinde olacağımızdan şüpheniz olmasın. Bugünkü misafirperverliğiniz için tekrar teşekkür ederek yeni yönetim kurulu başkanı Sayın Mehmet Balin 'e ve yönetim kuruluna başarılar dilerim dedi.

Özkan'ın ardından konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, diyalog ve işbirliğini her zaman ön planda tutarak,Vergi Dairesi ile her zaman birlikte hareket edeceklerini, faydalı hizmetlerin devamı yönünde çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız