SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD'la Tecrübesini Paylaştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:57:59
MÜSİAD'la Tecrübesini Paylaştı
A- A+ PAYLAŞ

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi’nin organize ettiği tecrübe paylaşımı eğitim programında İlahiyatçı Yazar, eski milletvekili Şevki Yılmaz konuştu. 

MÜSİAD binasında düzenlenen tecrübe paylaşımı eğitim programının açış konuşmasını yapan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, dernek olarak eğitim ve tecrübe paylaşımına önem verdiklerini ifade ederek, “Şevki Yılmaz hocamın Malatya’ya konferans vermek için geleceğini öğrenince, derneğimize davet ettik ve sağ olsun tecrübe paylaşımı eğitim programımıza katıldı” diyerek, MÜSİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgi aktardı.

İlahiyatçı Yazar, eski ,Milletvekili Şevki Yılmaz ise, iş adamlarına bu dünya ve öbür dünya için çalışmalarını önererek, malın emanet olduğu bilinci ile hareket edilmesini önerdi. “Mal emanettir düsturu ile çalışınız” diyen Yılmaz, MÜSİAD üyelerinin bu düstur ile çalıştıklarına inandığını vurguladı.

Hukuk ve adaletten ayrılmamayı öneren Şevki Yılmaz, bu konuda örnekler verdi. “Adalet, ticaret, kitap ve demiri iyi kullanınız” diyen Şevki Yılmaz, demirden maksadın sanayi olduğuna dikkat çekti.

Türkiye'nin süper devlet değil, Kızılay devleti olduğunu dile getiren Yılmaz, “İşte görüyoruz, Suriyeli mağdur, Türkiye barınma ve karın doyurma hizmeti veriyor. Süper devlet olabilmemiz için yüzyıllar önce Türklerin yaptığı bir mektupla zulmü durdurabiliyor muyuz, hayır yok. O zaman hala süper devlet değiliz demektir” şeklinde konuştu.

Sermayenin Anadolu insanın eline geçmeye başlamasıyla birilerinin feryat ettiğini söyleyen Yılmaz, “Kavga başladı ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile de onun için uğraşmaya başladılar” ifadelerini kullandı.

İsrail’in, İsrail’de 2 milyon ve dünyada ise 14 milyon nüfusu ile dünyaya hükmettiğini belirten Yılmaz, “İsrail ticari alanlarda beslenip, ilimi de kullanınca Filistinlileri elinde oynatıyor” diyerek adaletli olunması konusunda da örnekler verdi.

“Hakim iseniz babanız da olsa adaletli karar veriniz” diyen Yılmaz, “Maalesef günümüzde hukuk ve adalet mumla aranır duruma gelmiştir“ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız