SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD'tan İftar Yemeği

A- A+ PAYLAŞ

Geleneksel iftar programını bu yılda gerçekleştiren Müstakil Sanayici ve işadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, Dede Korkut Parkı'ndaki lokantada iftar yemeği verdi. İftar yemeğine Vali Ulvi Saran, AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Cemal Akın, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Yalçıntaş, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı İlhan İçen, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, Daire Müdürleri, STK Temsilcileri, Malatya Kent Konseyi Engelliler Grubundan Engelliler ve aileleri ve MÜSİAD üyeleri ve aileleri katıldı.
MÜSİAD'ın 15.'sini yaptığı iftar programında konuşma yapan şube başkanı Namık Şahin; "İçerisinde Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini barındıran Kuran-ı Kerim'in indirildiği, başka rivayete göre Cennetin kapılarının açıldığı, Cehennem kapılarının kapanıp, şeytanın zincire vurulduğu, bu yardımlaşma ayında, yağmurun yeryüzünü temizlediği gibi, müminlerin günah kirlerinden temizleyen Ramazan Ayının, Tüm insanlığa bereket, sağlık,mutluluk getirmesini temenni ediyor,sizlere hoş geldiniz diyerek, saygılar sunuyorum. Dünyanın ve zengin İslam ülkelerinin bu konuda duyarsızlığı devam ederse, bu ölümler 2-3 ay içinde milyonlara ulaşacaktır. Bu konuda gerekli duyarlılığın gösterileceğine inanıyoruz.Ayrıca komşumuz Suriye'de kendi haklarına yapılan katliam, gözyaşı ve insanlık ayıbının bir an önce sonlanması ve ilgili siyasi iradeden gerekli adımları atmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız