SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Müslüman Devrimciler'den Tepki

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:16:52
'Müslüman Devrimciler'den Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da “Müslüman Devrimciler” adı altında toplanan bir grup üniversiteli öğrenci İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki gösterdi. 

Soykan Parkı’nda gerçekleşen eylemde konuşan üniversite öğrencisi Emrah Karakuş, “Ölülerin sayısını biliyorum ama rakam vermeyeceğim. Çünkü bir Şima dünyaya bedeldir, rakam vermeyeceğim. Rakam vermeyeceğim, çünkü yerlerin ve göklerin ordusu Allah’ındır. Rakam vermeyeceğim, çünkü Siyonist vahşet, kana susamış vampirdir. Siyonist işgal rejiminin ilk yaptığı saldırı değil bu. Bundan önce defalarca saldırdılar” dedi.

Emrah Karakuş, “28 Şubat’ta karşı en sert tepki bu şehirden gelmiştir. Peki soruyorum, masum bir insanın öldürülmesi, başörtüsünün yasaklanmasından daha hafif bir cürümüdür ki Malatya’dan ses çıkmıyor, nerdesiniz. Londra’da yüz binler ayakta, Amerika’da bile yüz binler ayakta, Fransa’da İsrail aleyhinde eylem yapmak yasak olduğu halde yine insanlar ayakta. Nerede Türkiye kamuoyu? Kim sizi böyle ılımlaştırdı” diye konuştu.

İsrail ile olan bütün ticaretin askıya alınmasını istediklerini belirten Karakuş, “BM raportörü Richard Faik İsrail'in yerleşim politikalarına destek veren Volvo, Cat, Hp, Motorola, Mehadrin, Dexia, Elbit sistem markalarını boykot çağrısı yapmıştır. Maalesef büyük tepki toplayan bu çağrıyı Norveç dışında dikkate alan olmamıştır. Şili’de İsrail ile olan ticaretini askıya almıştır. Bolivya hükümetinin yaptğı gibi İsrail'i resmen terörist ülke ilan etmeliyiz” diye konuştu.

Eylem yapılan dua ile son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız