SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Müslüman Kanı Dökülüyor"

0
Güncellendi - 2016-07-14 18:08:30
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Erdem, içeriden ve dışarıdan gelecek her türlü yıkıcı hareketin milletin birlik ve beraberliği ile bertaraf edildiğini söyledi.

MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, parti il binasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ülkenin bekası ile ilgili endişelerin artığını belirten Başkan Erdem, “Bugün yine aynı oyunlarla, aynı niyetlerle emperyalist güçler ülkemizi parçalamak gayesi ile her türlü çirkin oyunları sahneye sürüp oynamaya başlamışlardır.Önce Orta Doğu ve İslam coğrafyasında fitne, fesat çıkarıp bir çok bölücü terör örgütlerini kullanarak İslam coğrafyasında Müslümanı Müslümana kırdırmaktadırlar. Emperyalist güçlerin yetkili ağızları hepsi Müslüman olan 22 ülkenin sınırları ve ideolojileri değişecek diye beyanda bulunmuştur. Bu ne demektir? Biz bu ülkeleri çeşitli oyunlarla böleceğiz demektir. Son yıllarda görüyoruz ki Irak, Libya, Ürdün, Mısır, Katar ve Suriye gibi ülkelerde etnik köken ve mezhep ayrılıkları körüklenerek iç karışıklık çıkartılmak sureti ile oluk oluk Müslüman kanı dökülmektedir” ifadelerini kullandı.

Erdem, AKP İktidarının dış politikasını da eleştirerek "14 yıllık uygulanan dış politikayla milletimiz zaafa düşürülmüştür" dedi.

Mavi Marmara olayı ve Rusya ile yaşanan kriz sonrası uygulanan dış politikaları da sert bir dille eleştiren Erdem, milletin tüm bu süreci yakından takip ettiğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız