SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Müslüman Kanını Yerde Bırakmayacağız"

0
Güncellendi - 2018-03-16 02:17:02
A- A+ PAYLAŞ

Şehit Ailesi ve Gazi Vakfı ziyaretinde Atatürk'lü kaşkol, bayraklı bere takan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Meşru hakkımızı kullandığımız bu çıkarmada bile yanımızda olmayan bazı zevatın basın yayın organlarında, 'buradaki bu savaştan vazgeçilmesi' gerektiğinde hareketle, geçmişte bakanlık, komisyon başkanlığı yapmış bir takım insanların atmış oldukları imzaları lanetliyoruz, telin ediyoruz. şehitlerimizin kanlarına, yakınlarına saygıları varsa o imzaları geri çekip, destek vermelerini ümit ediyorum. Biz istiyoruz ki bu ülkede ve bölgede vatan evlatlarımızın kanları akmasın, analarımızın gözyaşları dinsin diye başlattık. dedi.

Milletvekili Şahin, AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer ve partililerle birlikte Türkiye Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Malatya Şubesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Türkiye Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Malatya Şubesi Muharrem Kıbrız, ziyarette yaptığı konuşmada, "Şuanda Türkiye'de Afrin'de Zeytin Dalı operasyonunda 3 şehidimiz var, öncelikle onların ailelerine sabırlar dilerim. İnşallah ordumuz polisimiz güvenlik güçlerimiz Türkiye cumhuriyetinin halkı, başta cumhurbaşkanımız olmak üzere bu operasyonu canı gönülden destekliyoruz. Bizde şehit ve gazi aileleri olarak istenilen her an cepheye gitmeye hazırız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bizde bu vatan, bu bayrak, bu topraklar için ve bizlerin sağlıklı, huzurlu sıhhat içinde yaşamamız için bizde bedel ödemiş insanlar olarak sayın cumhurbaşkanımıza hükümetimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizim her zaman destekçimiz olmuşlardır ve yalnız bırakmamışlardır" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise tüm şehitlere ve gazilere vatan için yaptıkları fedakarlıklardan dolayı duacı olduklarını ifade etti. Milletvekili Şahin, Afrin'de Mehmetçiğin karda, kışta ve soğukta mücadele verdiğini belirterek, "İçinde bulunmuş olduğumuz süreç gerçekten ülkemizi dört bir taraftan kuşatmaya çalışan bütün müstekbirlerin, müstevlilerin özellikle bu topraklar üzerinde bin yıldan beri uğraştıkları bir haçlı zihniyetinin tekrar yeni baştan tezahürüdür diye görüyoruz. Yanı başımızda malum Suriye denilen toprak parçasında malum belki daha önce bizim Osmanlı bakiyesinde kurulan bu devletler bizim topraklarımız iken maalesef 1900'lü yılların başında cetvelle kurulan birçok devletçikler bugün milliyetçilik akımlarıyla bir takım böyle bölgesel farklılıklarla etnisiteye bağlı kışkırtmalarla Osmanlıdan koparıldılar ve başlarına böyle bir takım menfaatperestler getirilerek belli bir sürede hükümranlıklarını sürdürdüler bunlara Irak, Suriye Libya örneği olabilir. 1940'lı yılların ortalarından itibaren İsrail denilen Siyonist bir devletin kurulmasıyla bir çıban başı konumuna geldi ama maalesef Müslüman ülkelerin içerisindeki zafiyetinden birbirlerine düşmeleri birbirlerine olan güvensizliklerinden kaynaklanan bir devletçik kurmaya başladılar. O yetmedi ve şuanda da bizim hemen yanı başımızda Esed rejimine karşı yerli halkın başkaldırısıyla başlayan 2010'lu yıllardan itibaren maalesef kan gövdeyi götürüyor.

Ve o bölgeden gelen bizim din kardeşimiz olan hangi ırktan hangi meşrepten olursa olsun önemli değil hatta dini de önemli değil birçok Müslüman olmayan toplulukları da gerçekten bu topraklarda ensar muhacir mesabesinde insanlarımız kucaklarına bastılar. Üç buçuk milyondan fazla mülteciyi gerçekten biz ne yaptık, ülkenin birçok yerinde ister çadır kentler isterse vatandaşımızın arasına yerleşerek bir kabul gördüler. Bugüne kadar Amerika ne kadar yol haritası çizmişse bir projesini devreye koymuşsa diğer bütün devletlerin buna uymasını zorunluluk olarak gördüklerinden; Türkiye'nin de buna uyması gerektiğine inanarak bugün o bölgede 5 bin TIR'a yakın bir ağır mühimmatın silahın tankı, topu, uçak hariç her şeyi o terör unsurlarına içimizde maalesef bugüne kadar 30 binden fazla vatan evladını katleden, cani aşağılık gerçekten şereften izandan nasibini almamış yaratıkların PKK terör örgütü altında bugüne kadar verdikleri faaliyetleri şuanda sınırlarımızın ötesinde YPG/PYD denilen diğer bir başka terör örgütü ile beraber isim değiştirerek o bölgede Amerika'nın desteği ile şuanda Türkiye sınırında sınırlarında bir koridor oluşturarak Akdeniz'e açılmanın hesabındayken gerçekten Türkiye için önemli bir çalışmaydı.

Ben bu çalışmaya karşıda özellikle devletimiz sayın cumhurbaşkanımız ve Türk milletimiz olarak bütün bu bölgede yaşayan milletimizin sağ duyusu sayesinde bugün beşinci altıncı gün içerisinde girmek zorunda kaldık birçok uyarı yapılamasına rağmen ama maalesef hiçbiri ibret almadı ve sayın cumhurbaşkanımızın ifadesiyle bir gece ansızın gelebiliriz dediler ve geldik. 3 şehidimiz var,inşallah 3 şehidimizle sınırlı olur ama şuanda yüzlerce katil alçak teröristler Mehmetçiğimizin orada Özgür Suriye Ordusu'nun da çalışmalarıyla bertaraf edildiklerini biliyoruz. Müslümanların kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Kısa süre içerisinde maksat hasıl olur. Mehmetçiğimiz karda, kışta, soğukta mücadele ediyor. Rabbim güç ve kuvvetlerini artırsın" diye konuştu.

Milletvekili Şahin, daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Gözükara, gazilerin vatanın birliği ve bütünlüğü için canını, uzullarını kaybettiğini belirterek, "Vatanımızı üç beş çapulcuya bırakmayacağız. Operasyonda olan askerlerimize; bu vatanın bağımsızlığı için desteğimizi canımızla, kanımızla vereceğiz. Bizde göreve hazırız, görev bekliyoruz" dedi.

Gözükara, vatanın birlik ve beraberliğinde siyasetçilerin vatan için birleşmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Milletvekili Şahin ise "Bu vatan, millet, ümmet, ezan için gerçekten hayatarını ortaya koyup, mücadele eden Mehmetçiklerimize sizlerden dua talep ediyoruz. Cenabı Allah onlara yardım etsin, inşallah sizlerin duası kabul olur. Gazilerimiz, saymış olduğumuz bu değerler için bedel ödemiş" diye konuştu.

Afrin'deki operasyonlar devam ederken Türkiye'de birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğine dikkat çeken Şahin, "Meşru hakkımızı kullandığımız bu çıkarmada bile yanımızda olmayan bazı zevatın basın yayın organlarında, 'buradaki bu savaştan vazgeçilmesi' gerektiğinde hareketle, geçmişte bakanlık, komisyon başkanlığı yapmış bir takım insanların atmış oldukları imzaları lanetliyoruz, telin ediyoruz. şehitlerimizin kanlarına, yakınlarına saygıları varsa o imzaları geri çekip, destek vermelerini ümit ediyorum. Biz istiyoruz ki bu ülkede ve bölgede vatan evlatlarımızın kanları akmasın, analarımızın gözyaşları dinsin diye başlattık. Zorunlu olarak oraya girmek zorunda kaldık. Yanı başımızda özellikle terör koridoru oluşturmaya çalışanlara karşı vermiş olduğumuz önemli bir mücadeledir" diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • atakan emlak (6 yıl önce)
    gün karalama günü degıl sayın vekılım mustafa sahın türk vatandaşına yakısanı yapmış başta cumhurumuzun başkanı ve lıderımızın sonra vekıllerımızın yanında olmaktan gurur duyuyoruz ve ne mutlu türk’üm mıllıyetcıyım dıyen tüm halkımıza selam ederım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Bu Vatan için canlarını feda eden tüm sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz dualarımız her zaman sizlerle
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (6 yıl önce)
    Sayın Vekilimiz Mustafa Şahin her geçen gün dinci çizgiden milli çizgiye geliyor Atatürk’lü kaşkol, çok güzel yakışmış Bozkurt İşaretli ile selam da vermesini bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen ne diyorsun atatürk dinsiz miydi bu nasık bir söylem malatya haber siz bu tarz bi yorumu nasıl yayınlarsınız bune densizliktir derhal kaldırın bu yorumu
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal belli ki sen okuma özürlüsün Atatürk sana ve senin gibilere din dersi verecek kadar bilgili Müslüman bir dünya lideridir. o yazıdan bu anlam çıkarıyorsun ya kimse hizmet ettiğin belli. Düne kadar Atatürk''ü sevmeyen Milliyetçilere ırkçı diyen bir düşüncenin bugün kurtuluş Atatürk ve Milliyetçilerde bulmasını bütün Malatya görsün dedik. Doğruda dedik zoruna giden beri gelsin. Malatya haberi de bu haberciliğinden dolayı bir kez daha kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla