SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mustafa Malatyaspor FK'de

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:12:31
Mustafa Malatyaspor FK'de
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü, Altay’dan orta saha oyuncusu Mustafa Cevahir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 
Dış transfer çalışmalarını yoğunlaştıran Malatyaspor Futbol Kulübü, son olarak İzmir ekibi Altay’da forma giyen orta saha oyuncusu Mustafa Cevahir’i renklerine bağladı. 26 yaşındaki futbolcu, 33 kez genç milli takım forması giydi. Fenerbahçe altyapısında yetişen Mustafa Cevahir, Karşıyaka, Hacettepe, Boluspor ve Altay takımlarının formalarını giydi.
  
Gerçekleştirilen transfer sonrası İHA muhabirine bir açıklamada bulunan Malatyaspor Futbol Kulübü basın sözcüsü Şahin Özer, takımın yeni sezon hedefleri doğrultusunda transfer çalışmalarını gerçekleştirdiğini belirterek, orta saha oyuncusu Mustafa Cevahir’in takıma büyük katkılar sağlayacağını dile getirdi.
  
Özer, transfer çalışmalarının titizlikle sürdüğüne dikkat çekerek, şunları söyledi: “Mustafa Cevahir, ligimizi iyi bilen tecrübeli bir futbolcu. Geçtiğimiz sezon aynı grupta yer aldığımız Altay’ın formasını giymişti. Yeni sezonda renklerimizi bağladığımız Mustafa Cevahir’in takımımıza büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Transferin hem kulübümüz hem camiamız hem de futbolcumuz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
 
KAYNAK ARAYIŞI..

Bu arada Malatyaspor Futbol Kulübünde kaynak arayışı çalışmaları devam ediyor.
  
Takıma maddi katkı sağlamak amacıyla hazırlanan projeleri hayata geçirmeye hazırlanan sarı kırmızılı yönetim, kaynak arayışları çerçevesinde ziyaretlerine başladı. Özellikle iş adamlarından destek talebinde bulunan yönetim, öte yandan kombine bilet ve takım ürünlerinden de iyi bir gelir elde etmeyi hedefliyor. 
  
TFF tarafından Malatyaspor Futbol Kulübü isminin onaylanmasını bekleyen yönetim, kısa bir süre içerisinde kombine bilet satışlarına başlamayı planlıyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız