SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mustafa Şahin Acaba?!..

0
Güncellendi - 2018-01-20 23:59:03
Mustafa Şahin Acaba?!..
A- A+ PAYLAŞ

Zaman zaman çeşitli konulara ilişkin yaptığı sert çıkışlar ve "hakaret" olarak da tanımlanabilecek ifadeler içeren açıklamalarıyla bilinen AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, sosyal medya mecrası Twitter'deki hesabından, Hazreti Ömer'in "söz"le ilgili ifadelerini paylaştı ve bu, artık "üslup" konusunda da daha dikkatli olacağının emaresi olarak değerlendirildi.

Şahin'in,  kızgınlıkla söylenen ve "galiz" ifadeler içeren bazı  açıklamalarındaki "çok sorunlu" üslubunun kendisine yönelik eleştirilerin önemli bir bölümünü oluşturduğu bilinirken, tweetinde paylaştığı Halife Hazreti Ömer'e ait "Ey can kimseyi kırma sözden ağırı yoktur, beden çok yükü kaldırır gönül her sözü kaldırmaz. Onun için çok düşün az konuş ağızdan çıkan söz geri alınmaz.." ifadesi bir önemli bir gelişme olarak nitelendirildi.

İşte Şahin'in söz konusu tweeti:

malatyahaber.com

Bu Mustafa Şahin mi, 

Yoksa bu Mustafa Şahin mi?

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • ercan (4 yıl önce)
    akpli değilim ve olmam da imkansız. ama mustafa şahin deyince siyaseti bir tarafa bırakırım. üstelik kendisiyle zıt bir dünya görüşündeyim... yıllarca dershane hocalığı yaptım ama onun gibi babayiğit ve çalışanının emeğine saygılı dürüst bir patron görmedim. bunu da not olarak düşelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • kotan-hükümran (6 yıl önce)
    mustafa şahin bey hakkaniyetli adaletli namuslu şerefli hak yemeyen haksızlık yapmayan hakkı savunan mazlumun yanında duran mavi boncuk dağıtmayan bir malatya sevdalısı . sayın vekilimize söz söyleyenler ya onu tanımamıştır veya bilerek ona haksızlık yapıyordur.(yarası vardır) söz söyleyenler önce kendi aynalarına baksınlar laf kalabalığı yapmaya gerek yok yerel basının yerinde olsam soykan parkında vatandaşla bir röportaj yapsınlar mustafa şahin kimdir ve diğerleri kimdir halkın gözünde mustafa şahin neymiş görürler. allah razı olsun her zaman sayın vekilimizin yanındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (6 yıl önce)
    malatya tarihinde mustafa şahin gibi kaç tane siyasi gösterebilirsiniz acaba bizler sayın vekilimizle gurur duyuyoruz kaç defa aradıysak telefonumuzu mutlaka açtı her daim memleketimizde daha ne istiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    .....
    0
    0
    Yanıtla
  • alim (6 yıl önce)
    Sn yorumcular; İl başkanlığından beri tanıdığımız adam gibi adam siyasetçilerden Allah var Baba adam, sn millet vekilimiz Mustafa Şahin ne kadar güzel bir insan olduğu şu yorumları okurken daha iyi anlıyoruz niye Malatya için, millet için, mazlum ve mağdurlar için en büyük çabayı sarfeden biri için niye bu saldırılar, sitede sn Millet vekilimiz cevap hakkını dahi kullanmayacak kadar büyük ve babacan olduğunu görmekteyiz. Bir de alttaki resimde"yoksa bu Şahin mi"resminde alnının sağ tarafında hala 15 Temmuz darbe gecesi Ankara da Akay kavşağında tankların önüne çıkıp yaralandığı morluğu hala dururken bunu iç siyaset malzemesi yapmaması büyük siyasetçi olduğunun işareti değil de nedir. Bu tablo darbe sonrası Üç dört gün boyunca sahaya çıkmayıp millet vekillerine saldıran zihniyetin dikkatine deriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • efsane (6 yıl önce)
    şevket keskin sonuna kadar haklıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Sayın vekilimiz mustafa abimizi sevgi saygıyla selamlıyorum her daim mazlumun halkın yabında olduğu için sonsuz teşekkürler herkese mavi boncuk dağıtan siyasilerden çok çok daha iyidir sayın vekilimiz bu tür haberler sadece size zarar verir malatya haber bence gerek yok bu şekilde algılar oluşturmaya çalışmaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (6 yıl önce)
    Sebep aramaya gerek yoktur....Dünya fanidir ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Bu sadece Mustafa Şahin in üslubu değil ağzı dualı ağzı zikirli siyasal İslamcılar akp ile ağzı küfürlü insanlara dönüştüler.hatta bayanlar bile küfürbaz oldu bu ülkede.
    0
    0
    Yanıtla
  • Duha (6 yıl önce)
    Görünen köy klavuz istemez..! Malatyanın Çalışan görevi basinda olan vekillerinden biri. Durusuyla gayet duzgun ve dik biridir. Ne yazikki bizim insanimiz duzgun durak dik duran calisan siyasilerimizi sevemiyor. Bnce boyle gulumsemeyen resimlerini koyarak bole bi algi hos degil.
    0
    0
    Yanıtla
  • MAlatya’lı (6 yıl önce)
    Kendisi çok kibar, dürüst ve mert bir insandır. iyi bir aile babasıdır .Ayrıca Malatyanın sorunları ile en çok ilgili alakalı, kendisine en kolay ulaşılabilen vekilimizdir. NEzdinde kendisine ve sayın Cumhurbaşkanımıza Sonsuz sevgi ve saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Ne kadar çekemiyorsunuz mustafa şahini vurun sonuç aynı bu memleket mustafa şahinden vazgeçmez hergün halkın içinde bütn vekillerden daha samimi ve daha güleryüzlü diğerleri nerde gören varmı nankör olmamak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    İnsanın başına ne gelirse dilinden gelirmiş sayın vekilin sözleri kadar duruşu da sert güleryüz sadakadır naçizane tavsiyem malatya halkına kaşlarını çatmasın gülümsesin alçak gönüllü olsun mağrurlanma padişahım senden büyük allah var derler adama
    0
    0
    Yanıtla
  • Safiye (6 yıl önce)
    Biri örtünüyor, diğeri günah çıkartıyor, sonu hayır olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    vekilliğinin son ayları, dünyaya dönüş yolunda olsa gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hac umre tamamdır :))
    0
    0
    Yanıtla
  • şahin (6 yıl önce)
    bu sözleri kendisi için değil Şevket keskin için paylaşmıştır ona laf vuruyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit keser (6 yıl önce)
    Dershanede hocamizken de otoriter bir yapısı vardı kendisinin. Ama vekil olacagi aklımıza gelmezdi :)
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Herkes.bu.sozleri.soyler.ama.icrahata.gelince.yok
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (6 yıl önce)
    şevket keskine sardı bu ara
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Dersanede öğretmenkende aynıydı bilen bilir insan 7 de neyse 70 dede odur
    0
    0
    Yanıtla
  • Dersanede müdürümüzdü müdürkende aynıydı bilen bilir insan 7 de meyse 70 dede odur hiçbir şekilde hiç bir makamda değişmeyen yiğit adam biz sizden razıyız hocam Allahta razı olsun her daim destekçiniziz
    0
    0
    Yanıtla