SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müşterek Açılış!

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig takımlarından Malatyaspor ile TFF 3. Lig takımlarından Malatya Belediyespor, düzenlenen törenle 2007-2008 futbol sezonunu açtı. Stada Malatyaspor'un sezon açılışı nedeniyle gelenlere Malatya Belediyespor'un da açılış yapacağı bilgisi sürpriz oldu. Sezon açılış töreninde herhangi bir konuşma yapılmadı, direkt futbolcular tanıtıldı.

Kapalı tribünü Malatyaspor'un renkleri olan sarı-kırmızılı balonlarla, Maraton tribünü ise Belediyespor'un renkleri olan turuncu-yeşil balonlarla süslenen İnönü Stadı'ndaki açılış töreni saat 18.45'de başladı. 500 dolayında taraftar Kapalı Tribünde yeralırken, açık ve maraton tribünler tamamen boş kaldı.

Malatya İnönü Stadı'nda düzenlenen sezon açılış törenine AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Mehmet Şahin ve İhsan Koca, AKP İl Başkanı Ahmet Çakır, Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Fahrettin Eserdi ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Taçyıldız, bazı oda dernek, sendika ve sivil toplum örgütü başkan veya temsilcisi de katıldı.

Belediye Mehter Takımı'nın gösterisinin ardından, önce sahaya Malatya Belediyespor çıktı. Bu ekip sahaya çıkarken kurban kesildi. Belediyesporlu futbolcular tanıtıldı.

Ardından Malatyaspor sahaya çıktı, kesilen kurbanın kanlarını alınlarına süren teknik yönetici ve futbolcular taraftara anons edildi.

Stadda bulunan milletvekillerinin ismi anons edilirken, bir grup taraftar "Sahipsiz Malatya" tezahüratı yaptılar. Belediye Başkanı Cemal Akın'ın stadda olmadığını öğrenen bu grup, "Malatyaspor burada, Cemal Akın nerede?" diye slogan atmaya başlayınca, Akın'ın bir program nedeniyle yurt dışında olduğundan açılışa katılamadığı anons edildi. Aynı grup bu kez Akın lehine sloganlar attı.

Herhangi bir açılış konuşmasının yapılmadığı törende daha sonra iki takım arasında maç oynandı ve karşılaşmayı Malatyaspor Emre Aktaş, Güngör, Taner ve Atilla Birlik'in golleriyle 4-0 kazandı.

FOTOĞRAFLAR: (Üstte) Malatyaspor kadrosu toplu halde, (Ortada) Malatyaspor sahaya çıkarken, (Altta) Malatya Belediye sahaya çıkarken..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız