SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Müşterek Hareket Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:51:02
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, TSO Meclis Başkanı Sami Payza ve beraberindeki heyet Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanlığına yeniden seçilen Şevket Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette konuşan TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Şevket Keskin’in tekrar ESOB Başkanlığına seçilmesinden dolayı kendilerini yürekten tebrik ediyorum, başarıların devamını diliyorum. Her zaman Malatya’nın sesi olan, her zaman Malatya’nın sorunlarına yürekten yaklaşan bir kardeşimiz. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki dönemde TSO olarak, ESOB olarak yine Malatya’nın sorunlarını hep beraber dinlendirip, beraber çözüm arayışlarında müşterek hareket edeceğiz” dedi.

TSO Meclis Başkanı Sami Payza ise, “Şevket Keskin, Malatya’nın ayrı bir rengi. İçinden geldiği gibi konuşan, içinden geldiği gibi sorunları dile getiren, Malatya’nın sorunlarını ve problemlerini gündeme getirirken hatır gönül bilmeyen, ama insanlık yönünden de hatır ve gönül sayan bir başkanımız, Malatya’ya yakışan bir başkanımız. Başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kaydetti.

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin ise şöyle konuştu:

“TSO ve ESOB Malatya’nın iki büyük sivil toplum kuruluşudur. TSO bizim kardeş kuruluşumuzdur. Malatya’nın meseleleri karşısında sivil toplum kuruluşları olarak bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, gündeme getirdik. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz. Bunun lokomotifi olarak ise TSO ve ESOB olacaktır. Malatya’nın sorunlarını açık yüreklilikle gündeme taşımak bizim aslı görevlerimizin başında gelmektedir. Halka hizmet, Hakk’a hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz. Bütün oda başkanlarımız aynı düşünce içerisindedir. Oda ve birlik seçimlerimizi birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. Bize destek veren herkese, esnaf ve sanatkar camiasına, Malatya kamuoyuna çok teşekkür ediyorum. İnşallah bize duyulan bu güven karşısında mahcup olmayız. Malatya’ya ve esnafımıza en iyi hizmeti yapmaya çalışacağız. Kapımız ve yüreğimiz herkese açıktır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız