SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müşterisini Gasp Eden Taksici

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:15:25
Müşterisini Gasp Eden Taksici
A- A+ PAYLAŞ
 
Kağıthane'de, bankadan para çeken müşterisini kuytu bir yere götürdükten sonra bıçaklayarak 30 bin lira gasp ettiği ileri sürülen taksici Oğuz Y.(33) yakalandı. Türkiye'de ilk defa müşterisini gasp eden taksici olduğu belirtilen Oğuz Y.'nin üzerinde gasp ettiği paranın 17 bin lirası ele geçirildi.
 
POLİSE GİDİP 'SOYULDUM' DEDİ
 
Mecidiyeköy'de bulunan bir şirkette muhasebecilik yapan S.K.(40) 3 Nisan 2012 tarihinde polise giderek bindiği taksinin sürücüsü tarafından bıçaklandıktan sonra gasp edildiğini bildirdi. S.K. ifadesinde, "Zaman zaman telefonla arayarak çağırdığım taksici beni işyerinin önünden aldı. Kağıthane'de bir bankadan 30 bin lira para çektim. Tekrar taksiye bindim. İşyerine geri döneceğimiz söylememe rağmen ters yöne doğru gitti. Dersaadet caddesi üzerinde kuytu bir yere geldiğimizde ise, paraları vermemi istedi. Vermeye yanaşmayınca da kolumdan yaraladı. Sonra da tekmeleyerek araçtan attı." dedi.
 
ÖNCE ARAÇ BULUNDU, SONRA TAKSİCİ YAKALANDI
 
Bunun üzerine çalışma başlatan Gasp Büro Amirliği Ekipleri, olay günü gasp olayının ardından sözkonusu taksinin Topkapı'da bir oto yıkamacıya bırakıldığını tespit etti. Şoförlük Oğuz Y.'nin de, taksiyi alması için patronuna yerini bildirdiği ortaya çıkarıldı.
 
Yapılan çalışmalarda, daha önceden sahtecilik ve dolandırıcılıktan 6 ayrı sabıkası bulunan Oğuz Y.'nin Esenyurt'ta günlük kiraladığı bir evde kaldığı belirlendi.
 
17 BİN LİRA ÜZERİNDE BULUNDU
 
Ardından buraya düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Oğuz Y. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Oğuz Y.'nin üzerinden ele geçirilen 17 bin lira ise sahibine teslim edildi.
 
Sorgulaması yapılan Oğuz Y. suçunu itiraf ederken olayda bıçak kullanmadığını ileri sürdü. Oğuz Y. 7 ayrı kredi kartının biriken borçlarını ödemek için böyle bir yola başvurduğunu iddia etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Oğuz Y. Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Bu arada, olayı soruşturan polis ekipleri, ilk defa bir taksicinin müşterisini gasp ettiğine rastladıklarını söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız