SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müsteşar Saran'dan İlk Açıklama

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:34:30
Müsteşar Saran'dan İlk Açıklama
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Valisi iken Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na atanan Ulvi Saran “Böyle önemli ve hassas bir göreve atanmış olmaktan büyük bir onur duyuyorum” dedi.
 
Vali Saran, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na atanması ile ilgili açıklama yaptı.Saran, güvenlik politikalarının ve stratejilerinin belirlenmesinde büyük bir ağırlığı olan böyle önemli ve hassas bir göreve atanmış olmaktan büyük bir onur duyduğunu söyledi.
 
Ulvi Saran, Malatya'da görevde geçirdiği 3 yıllık sürenin kendisi için büyük bir onur ve iftihar vesilesi olduğunu belirtti.
Malatya Valiliği'ne yeni atanan Vasip Şahin'in de son derece liyakatli ve iyi bir idareci olduğunu kaydeden Saran, “Malatya'ya hizmette üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum. Tamamlanmış olanların yanında başlatılmış olup halen uygulama aşamasında bulunan projelerin geliştirilmesi ve sonuçlandırılması, ayrıca ilin kalkınmasına yeni projelerle hız kazandırılması hususunda nöbeti devralan Sayın Vali'mizin çok ciddi katkılarının olacağına inanıyorum” diye konuştu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız