SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müsteşara Kutlama Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:11:38
Müsteşara Kutlama Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Malatyalılar Derneği yönetiminden bir grup, Malatya- Darendeli olan ve kısa bir süre önce Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı görevine atanan Prof.Dr. Eyüp Gümüş'ü makamında ziyaret ederek, başarı diledi.

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, Hekimhanlılar Derneği Başkanı Hasan Alıcı, Darendeliler Derneği Başkanı Hayrettin Çomoğlu ile birlikte Hasan Avcı ve Cengiz Özer'in ziyaret ettiği Prof.Dr. Gümüş, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sırasında konuşan Yıldız, bir hemşehrilerinin böyle bir göreve gelmiş olmasından mutluluk ve gurur duyduklarını, Turgut Özal döneminde olduğu gibi Malatyalıları önemli görevlerde görmek istediklerini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız