SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Müsteşarla Görüştük"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:33:24
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya-Sivas karayolundaki bölünmüş yol çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

“MÜSTEŞARLA GÖRÜŞTÜK”

Konuyu Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk ile görüştüklerini söyleyen Milletvekili Çalık, görüşmeye Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Hekimhan İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş, Malatya İl Genel Meclis Üyesi Nebi Yiğit ve Kurşunlu Belediye Başkanı Necati Benli ‘nin de katıldığını belirtti.

YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Sivas karayolunda bölünmüş yol yapılması gerektiğine vurgu yapan Çalık, “Malatya Sivas Karayolunun Malatya’yı ilgilendiren 108 km’lik kısmının bölünmüş yol çalışmaları 2012 yılı için yatırım programına alındı. Çalışmalar iki kısım halinde ihale edilecek . Yolun Hekimhan’a doğru olan 54 km’lik birinci kısmının ihale çalışmalarının  hazırlıklarına başlandı.” dedi.

“PROJE ÇALIŞMALARINA BAŞLANACAK”

Arapgir-Trabzon bağlantı yolu ile ilgili de bilgiler aktaran Çalık, “Malatya-Hekimhan yolu üzerinden Arapgir’e ayrılan yolun birinci kısmının proje çalışmalarına başlanacak. Bu noktadan itibaren Arapgir’e kadar olan kısmın çalışmaları önceden bitirilmişti.”diye konuştu.

DESTEK İSTEDİK”

Milletvekili Çalık, konuşmasına şöyle devam etti; “Malatya-Sivas karayolunun bu yıl bölünmüş yol yapılması için Malatyalı milletvekillerimiz ile birlikte Sayın Bakanımızla çeşitli görüşmeler gerçekleştirdik. Bugün de Bakanımızın Müsteşarı Sayın Habip Soluk’u Hekimhan heyetimiz ile birlikte ziyaret etme şansımız oldu.  Kendisi 108 km’lik yolun bu yılın yatırım programına alındığını ve olabildiğince çabuk tamamlanması için destek vereceklerini belirttiler. Yine Arapgir- Trabzon bağlantı yolumuzun bir an önce bitirilmesi için kendilerinden destek istedik. Malatya son 10 yılda ulaşım konusunda çok ciddi mesafeler katetti. Bu süreç boyunca Binali Yıldırım Bakanımızın tüm ülkede ulaştırmada başlattığı seferberlik Malatyamızı da kucakladı. Malatya Sivas karayolunun da yapılması ile ulaşımla ilgili ciddi hiçbir sorunun kalmamış olacak inşallah. Bu süreçte katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız