SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Müstesna Günler..'

A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Bayramı Cuma günü başlıyor. Malatya’da bayram namazı 07.12’de kılınacak. Resmi bayramlaşma töreni 11.00- 12.00 saatleri arasında Öğretmenevi’nde yapılacak.

Belediyedeki bayramlaşma ise Cuma günü 13.30- 15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Bayram nedeniyle ilk gün 06.00- 16.00 saatleri arasında belediye otobüsleri mezarlıklara ücretsiz sefer yapacaklar. Şehir Mezarlığı’na İnönü Kapalı Çarşısı karşısındaki merkez duraktan, Alibaba, Kuyuönü ve Tecde Mezarlıklarına da belediye yanındaki duraktan otobüs kalkacak.

Belediye MEGSAŞ şirketine bağlı ekmek büfelerinden Belediye Arkası, Akpınar, Sıtmapınarı, Köy Garajı, Çevreyolu eski Üniversite Durağı ile Battalgazi Otobüs Durağı’nda olan 6’sı bayram süresince, TOKİ, Milli Egemenlik ve Kernek Meydanı’ndaki ekmek büfeleri de 2. günden itibaren açık olacak.

MESAJLAR
Ramazan Bayramı dolayısıyla Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak ile Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından da mesajlar yayınlandı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, yayınladığı mesajda şunları belirtti:
“ Bayramlar; sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızın doruğa çıktığı müstesna günlerdir.

Bu duygular; bireysel mutluluğumuz, toplumsal huzurumuz ve ülkemizin geleceği bakımından büyük önem taşımaktadır.

Bu duyguların, güzel ilimiz Malatya'da en yoğun şekilde yaşandığını görmekten büyük mutluluk duyuyorum.

Bu düşüncelerle saygıdeğer Malatya halkının mübarek Ramazan bayramını kutlar, en iyi dileklerimi sunarım.”

AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında şöyle dedi:
“Ramazan Ay’ın da yerine getirdiğimiz ibadetler ile birer fert olarak tasada ve kederde bizleri bir araya getiren; milli birlik ve beraberliğimizi, milli şuur ve manevi duygularımızı kuvvetlendiren bu güzel alışkanlıkların sürdürülmesi dilek ve temennilerimle;
Sevinçle karşıladığımız ve hüzünle uğurlamak üzere olduğumuz bu rahmet ve bereket Ay’nı bir fırsat Ay’ı bilip, milletçe el ele, gönül gönüle, birlikte idrak ettiğimiz Ramazan ayının Manevi iklim hazzını, bayram günlerimizde de tatmamıza vesile olmasını Canb-ı Hakk’tan niyaz ederken, Aziz Milletimizin, Malatya’lı Hemşehrilerimin ve Bütün İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum”

Belediye Başkanı Cemal Akın da yayınladığı bayram mesajında şöyle dedi:
“Yüce duyguların coştuğu, sevgi ve saygı hislerinin yoğunlaştığı, insanlar arasındaki yardımlaşma ve kaynaşmanın arttığı Ramazan Bayramını idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Toplumsal dayanışmanın tesis edilmesini, dargınlıkların giderilerek iyiye güzele yönelmemizi temin eden ve bizlere bir huzur ortamı sunan Bayram günlerini, en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

Bu duygularla, Malatyalı hemşehrilerim başta olmak üzere, tüm İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder; İnsanlığın barışına, kardeşliğine ve mutluluğuna vesile olmasını Cenab-ı Hakk'tan dilerim”

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise, şu mesajı yayınladı:

“Bayramlarımız, heyecanla beklediğimiz, büyük bir coşkuyla kutladığımız, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, kardeşçe kucaklaştığımız, sevgi, saygı, hoşgörü ve dostluğun öne çıktığı günler olup, bu duygularla Malatya Emniyet Teşkilatı olarak;

Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler getirmesi temennisiyle Şahsım ve Teşkilatım adına saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunarım.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız