SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müteahhitlerden Gürkan'a Plaket

0
Güncellendi - 2017-04-19 21:40:43
Müteahhitlerden Gürkan'a Plaket
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı Mustafa Kırteke, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, hizmetlerinden dolayı Başkan Gürkan’a plaket verdi.

Malatya MİM-DER Başkanı Mustafa Kırteke, beraberinde derneğin yönetim kurulu üyeleri Abdullah Canpolat, Mehmet Bülbüloğlu, Ahmet Yaman, Fevzi Çelebi ve Gülabi Apaki ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kırteke, derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, “Biz, başkanımızı, müteahhitlere verdiği desteklerden ve Battalgazi'de yapılan hizmetlerinden dolayı bir plaket vermek için bugün makamında ziyaret ettik. Başkanımıza, Battalgazi'ye, Malatya'ya sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Müteahhitler toplumumuzun lokomotif güçleridir. Lokomotif güçlerini daha aktif, daha toplumun önünde gitmesi noktasında çalışmaların devam etmesi açısından, belediye olarak üzerimize düşen sorumluluk ve yükümlülük açısından sorumlu olduğumuzun bilincindeyiz. Bu sorumluluğumuzun müdriki içerisinde tutum ve davranışlarımızı da ona göre geliştiriyoruz. Tabi müteahhitlerimizle belediyemiz açısından bu hüsnü-niyetin olması bizim açımızdan da önemlidir. Biz tüm sivil toplum örgütleriyle, mesleki örgütleriyle, derneklerle, sendikalarla hakikaten katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde yakın çalışma içerisindeyiz. Onların görüş, önerileri, düşünceleri bizim için anlamlıdır, manidardır. Ve bizim yol haritamızın ve yön pusulamızın oluşmasında da önemli bir etkendir. İnşaat Müteahhitleri Derneğimiz de bizim için anlamlı ve önemlidir. Kendilerini çalışmalarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, MİM-DER Başkanı Kırteke, Başkan Gürkan’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kadir (6 yıl önce)
    müteahhit devri 16 nisanda bitmiştir. başarısızlığın en büyük sebebi yerel yönetimler ve müteahhit eksenli teşkilatlanmalardır. bu kafayla ilk seçimin sonucunu hep beraber görürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ABDULAH (6 yıl önce)
    başkan ne yapsanda büyükşehir belediye başkanı olamayacaksın.ÖZNUR ÇALIK OLACAK...Hiç boşuna uğraşma...
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (6 yıl önce)
    Ismarlama plaket ancak böyle olur. İnşaat müteahhitleri Battalgazi’de yapılan hangi hizmet için vermiş bu plaketi söylesinler de bizde bilelim.Rant için verilmişse o na itirazımız yok
    0
    0
    Yanıtla
  • ısmarlama nasıl oluyor sen de ısmarla
    0
    0
    Yanıtla