SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müteahhitlerden Kızılay'a Kan Bağışı

0
Güncellendi - 2017-11-14 19:49:47
Müteahhitlerden Kızılay'a Kan Bağışı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) üyeleri Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Dernek binasında gerçekleşen kan bağışı kampanyasında konuşan dernek başkanı Mustafa Kırteke, dernek olarak her yıl düzenli olarak kan bağışında bulunduklarını söyledi. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen bağışta 80 ünite kan bağışının toplandığını belirten Kırteke, “Bu yıl bağışların daha fazla olmasını bekliyoruz. Tabi ki arkadaşlar gerekli duyarlılığı gösterip kan bağışında bulunuyorlar. Gerek yurt içinde gerek yurt dışında kan her zaman lazım, o yüzden böylesi sosyal faaliyetlerimiz aralıklarla devam edecek” dedi.

Kan bağışı konusunda herkesin daha duyarlı olması gerektiğini de belirten Kırteke, “Bu kış aylarında kan ihtiyacımız daha fazla olduğu için bu konularda daha ilgi gösterirsek ülkemiz ve yararlarımız açısından çok iyi olur düşüncesindeyim. Irak depreminde ilk yardıma koşan ülke Türkiye ve ilk müdahale eden Kızılay olduğu için bundan etkilendik ve kan bağışı programımızı bugüne aldık” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız