SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mütevazi Bir Kadro Kurduk"

0
Güncellendi - 2017-08-11 02:33:35
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, takımın ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Nevşehir’de toplanacağını ifade etti.

Malatya’da gerçekleştirilen birinci etap kamp çalışmalarının sona erdiğini kaydeden Sucu, “Takımımız ikinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde 12 Ağustos’ta Nevşehir’de toplanacak. Buradaki kamp çalışmalarımız 21 Ağustos’ta sona erecek, yani 10 günlük bir ikinci etap kam sürecimiz olacak. İkinci etap kamp çalışmaları kapsamında takımımız 15, 19 ve 21 Ağustos’ta olmak üzere 3 hazırlık karşılaşması oynayacak” dedi.

“KAMPTA BEĞENİLEN FUTBOLCU OLURSA TRANSFERİ DÜŞÜNÜRÜZ”

Sucu, kulüp olarak bu sezon mütevazi bir kadro kurduklarını belirterek, “Bütçemize uygun futbolcularla anlaştık. Zaten bütçemize uygun olmayan Vedat, Özgür, Meye gibi futbolcularla anlaşamadık. Bu sezon özellikle mütevazi bir kadroyla mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Yabancı oyuncu transferi konusunda herhangi bir düşüncelerinin olmadığını dile getiren Sucu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Malatya’daki birinci etap kamp çalışmalarımızda 3 Gabonlu futbolcuyu denemeye aldık. Teknik heyetimiz bu futbolcuları beğenmedi ve kamptan gönderdik. Şuanda bir Suriyeli kardeşimiz kampta bulunuyor. Bu kardeşimiz Malatya’da ikamet ediyor. Bu kardeşimizle ilgili son kararı teknik heyetimiz verecek.”

Sucu, transferle ilgili sürecin kamp çalışmalarına göre şekilleneceğini ifade ederek, “Nevşehir’de gerçekleştirilecek olan ikinci etap kamp çalışmalarında denemeye alınacak futbolcular olacak. Teknik heyetimiz bu futbolcularla ilgili raporunu yönetimimize iletecek ve buna göre bir çalışma yapacağız. Eksik görülen mevki olursa tabi ki takviyelerimiz olacaktır” dedi.

“KAMP ÇALIŞMALARI VERİMLİ GEÇTİ”

Azerbaycan 1. Ligi’nde gol kralı olan Royal Necefov’u kadrolarına kattıklarını anımsatan Sucu, “İç ve dış transferde anlaşmak istediğimiz oyuncularla büyük oranda anlaştık. Takımdan 4-5 arkadaşımız gitti. O, 4-5 arkadaşımızın yerine de özellikle de Malatyalı kardeşlerimiz Yunus Emre Eserdi, Mert Ali Turgut’u transfer ettik. Özgür Dükme, Vedat Taşdemir, Ziya İstek, Loris Meye gitti. Meye’yi tutma şansımız yoktu. Ortada çok büyük rakamlar dönüyordu. Meye’nin yerine Azerbaycan’dan iyi bir sporcu aldık. Türk oyuncuların çoğu Malatyalı ve izlediğimiz oyuncular. Bu senede hedefle ilgili ille de şampiyon olacak demiyorum ama hedefimiz belli. Üst sıralara oynayacağız. Malatya’daki kamp çalışmalarımız verimli geçti. İkinci etap kamp çalışmalarını da verimli geçirip, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kızılelma... (6 yıl önce)
    Tek hataniz ismail tekin malatyada hocamı kalmadı dursun başkan allah aşkına yazık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • frvzi (6 yıl önce)
    INŞALLAH.BU KADRO BU İSDEK BU EKİPLE YEŞİLYURDU ŞİMDİDEN ŞAMPYON ĞÖRÜYORUM.
    %100
    %0
    Yanıtla