SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mutlaka Büyükşehir Olmalı..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Sütlüce İlköğretim Okulu öğrencilerini belediyede ağırladı ve sorularını yanıtladı.

Öğrencilerin ziyaretine ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Malatya Merkez Sütlüce İlköğretim Okulu Öğretmen ve öğrencileri, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ettiler.

14 Aralık Salı günü Belediye meclis salonunda gerçekleşen ziyaret sırasında, öğrenciler Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı soru yağmuruna tuttular.

“Belediye Başkanlığı yapmak zor mu? Malatya Büyükşehir olacak mı? Çağdaş ve modern bir Malatya için ne gibi çalışmalar yapıyorsunuz?" şeklinde sorular yönelten öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çakır, çocuklardan gelen her soruyu tek tek cevapladı.

Başkan Çakır, çocuklara ders çalışmaları ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Belediye Başkanı Çakır, “Biz göreve geldikten sonra Malatya’yı daha çağdaş bir şehir haline getirmek için başta sivil toplum kuruluşlarımız olmak üzere esnafımızla, halkımızla daima iç içe olduk. Fikirleri, önerileri hep önemsedik. Bu anlayıştan yola çıkarak planlamalarımızı, projelerimizi yaptık” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’nın Mart ayının ikinci haftasına kadar TBMM’de görüşülerek Büyükşehir olmasını bekliyoruz. Modern bir kent için Malatya’nın mutlak suretle Büyükşehir olması gerekiyor. Malatya’nın sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişmesi için başta çevre planı, trafik planlaması, katı atık bertaraf tesisi, kent bilgi sistemi gibi birçok alanda çalışmalar yapıyoruz” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız