SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mutlaka Kazanmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:59:57
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, Pazar günü 13.30’da kendi evinde oynayacağı Giresunspor karşılaşmanın taktik provasını yaptı. 

İlk yarının son maçında sahasında Giresunspor’u ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde taktik çalışma yaptı.

Antrenman öncesi futbolcuların antrenman sahasında kar temizliği yapmaları ilginç görüntülere sahne oldu. Genç futbolcuların kar temizleme çalışmalarına daha sonra ağabeyleri de yardım etti. Kar temizleme çalışmalarının ardından teknik direktör Özcan Kızıltan, futbolcularla kısa süreli bir toplantı yaptı. Bir hayli sinirli olduğu gözlenen tecrübeli teknik adam, "Giresunspor maçını mutlaka kazanmalıyız. Her şeyinizle bu maça konsantre olmanızı istiyorum" dedi.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından sona erdi.

ERCAN ÜNAL: "SON ZAMANLARDA İSTEDİĞİMİZ NOKTADA GİTMİYORUZ"

Yeni Malayasporlu defans futbolcusu Ercan Ünal, Giresunspor ile kendileri adına önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, "Sezona istediğimiz gibi başladık ama son zamanlarda istediğimiz noktada gitmiyoruz. Ligin ilk devresinde puan hedefini 34 olarak belirlemiştik ama Kartalspor deplasmanında bıraktığımız 2 puan hesabımızı etkiledi. Ama ilk yarıyı 32 puanla bitirmek de kötü değil. Bu anlamda Giresunspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Tabiri caiz ise sezonun en önemli maçı. Bu karşılaşmayı kazanıp, ligin ilk yarısını 32 puanla bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

"NEREDE GÖREV VERİLİRSE ELİMDEN GELENİ YAPARIM"

Ünal, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını belirterek, "Sadece burada değil, daha önceden oynadığım takımlarda da farklı bölgelerde oynadım. Hocam hangi bölgede görev verirse, orada elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bazen sakat ya da cezalı arkadaşlarımız oluyor. Hocamız da bu anlamda farklı bölgelerde görev veriyor. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"HATAYSPOR'U YAKALAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Lider Hatayspor’u yakalayacaklarını dile getiren tecrübeli futbolcu Ercan Ünal, "Hatayspor ile aramızdaki puan farkı fazla gibi görünüyor ama daha önümüzde ligin ikinci yarısı var. Bugün bakıldığında 11-12 puanlık fark bile kapanabiliyor. Burada Hatayspor’dan çok bizim ne yaptığımız önem taşıyor. Biz maçlarımızı kazanıp, Hatayspor’un da puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ben Hatayspor’u yakalayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

EREN GÖRÜR: "İLK YARIYI GALİBİYETLE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ"

Yeni Malatyasporlu futbolcu Eren Görür ise, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istediklerini vurgulayarak, "Biz kayıpsız bir şekilde ilk yarıyı bitirmek istiyoruz. İki hafta üst üste deplasmanda zor maçlar oynadık. 2 maçtan 4 puan aldık. Sahamızdaki maçları kazanabilseydik, deplasmanda alınan bu 4 puan bizim adımıza çok daha iyi olabilirdi. Önümüzde Giresunspor karşılaşması var. Mutlak kazanmamız gereken bir maç. Giresunspor’un gücünün farkındayız. Bulunduğu konum kimseyi kandırmasın. Kartalspor gibi iyi ve direnç gösteren bir ekip. Ama biz ligin ilk yarısında kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçı kazanıp, ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

"HER ŞEYDEN ÖNCE KENDİMİZE BAKIYORUZ"

Eren, Hatayspor’dan çok kendilerinin ne yapacağının olduğuna değinerek, "Hatayspor’u takip ediyoruz ama bunu çok düşünmemeliyiz. Biz onların bir şekilde puan kaybedeceklerini düşünüyoruz. İkinci yarıda fikstür avantajı bize geçiyor. Puan kaybedeceklerini biliyoruz. Biz her şeyden önce kendimize bakıyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor'da, Hatayspor karşılaşmasında kart cezalıları Serkan Göksu ile Özcan Dağ forma giyemeyecek. Kartalspor maçında aldığı darbe sonrası burnunda iki yerden kırık oluşan defans futbolcusu Uğur Bulut’un ise Giresunspor karşılaşmasında özel bir maskeyle sahada yer alacağı bildirildi.

Takımda hafif sakatlıkları bulunan Mikail Albayrak ile Muharrem Ozan Cengiz’in durumlarının maç saatinde netlik kazanacağı öğrenildi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor - Giresunspor maçında görev yapacak olan hakemler açıklandı. Malatya İnönü Stadı’nda Pazar günü 13.30’da oynanacak olan karşılaşmayı Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını Deybet Gök ile Abdullah Uğur Sarı yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız