SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mutlu Ayrıldı, Onur Duyduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:00:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ahilik Haftası nedeniyle esnaf kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

Çalık, Ahilik Haftası dolayısıyla Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren ile birlikte Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Zeki Tuna’nın işyerinde bir araya geldi.

Evren, Ahilik Haftası’nın tüm esnaf ve sanatkar camiası için hayırlara vesile olması temennisinde bulunurken, Keskin, Milletvekili Çalık’ı esnafın arasında misafir etmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Keskin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyaretinde esnafın göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Sayın Başbakanımızın Malatya’dan mutlu ayrılması, bizler için ayrı bir onur olmuştur. Ahilik Haftası’nda Milletvekilimizin gelip esnafın arasında bulunmasından dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Çalık, “Ahilik Haftası dolayısıyla esnaf kuruluşu temsilcilerimizle esnafın içerisinde bir araya gelmekten mutlu oldum. Ahilik Haftasını kutluyorum ve hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Başbakanımızın Malatya ziyaretinde esnaf kuruluşu başkanlarımız, esnafla ilgili talep ve sorunlarını Başbakanımıza dosya halinde sundu. Başbakanımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı esnaf camiasına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız