SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mutlu Edebiliyorsak Bizden Mutlusu Yok"

0
Güncellendi - 2018-03-07 18:59:34
A- A+ PAYLAŞ

Fatih Anadolu Lisesi, Evkur Yeni Malatyaspor’a moral ziyaretinde bulundu.

Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Kaçmaz, öğretmenler ve öğrenciler, teknik direktör Erol Bulut´a çiçek, takım kaptanı Sadık Çiftpınar´a Türk bayrağı hediye etti. Öğrenciler yanlarında getirdikleri tatlıyı futbolculara ikram etti.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, bu tür ziyaretlerin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Bulut, "Gençler bizim geleceğimiz. Yanlarında da çok kıymetli öğretmenlerimiz var. Evkur Yeni Malatyaspor olarak başarılı olup, bu şehrin insanlarını mutlu edebiliyorsak bizden mutlusu ve huzurlusu yok. Bu hafta zor bir maç oynayacağız. Öğrenci kardeşlerimizin bu desteği bize güç katacak” diye konuştu.

Okul Müdürü Ali Kaçmaz ise, Yeni Malatyaspor´a Fenerbahçe maçında başarılar diledi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Dadımoğlu (6 yıl önce)
    Gençler geleceğimiz evet doğru tespit şimdi bende diyorum ki gençlerimizin spor ile iç içe olabilecekleri spor etkinliklerinin daha çok olmasını sağlayalım. Unutmayın ki spor sadece sağlık için değil yaşam tarzı içinde çok mu çok önem arz ediyor.
    0
    0
    Yanıtla