SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mutlu İle Anlaştık'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Mutlu ile prensipte anlaştı.

Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, giden futbolcuların yerine alınacak futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini belirterek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Mutlu ile prensipte anlaştık. Bu futbolcuyla anlaşmamıza Malatya milletvekilimiz Ömer Faruk Öz vesile oldu. Kendisine teşekkür ederiz" dedi.

Takımın ikinci yarıya rahat girebilmesi için 2.5-3 milyon TL'ye ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Başkan Karadağ, "Birçok kulüpte olduğu gibi bizim kulüpte de maddi sıkıntı var. Kulübe akar gelir sağlanması yönünde girişimlerimiz sürüyor. Mesela Elazığ karayolu şehir gösteren mevkiinde bir akaryakıt istasyonu açma, parkmetrenin tekrar Malatyaspor'a verilmesi, Devlet Hastanesi kantininin Malatyaspor'a verilmesi gibi konularda görüşmelerimiz sürüyor" ifadelerini kullandı.

Ligde bu sezon büyük hedeflerinin olmadığını ifade eden Karadağ, "Öncelikle takımı bir düzlüğe çıkarmak istiyoruz. Ayakları sağlam olarak yere basan bir kulüp oluşturursak, ondan sonra şampiyonluk ve üst sıralar için hedefler koyarız. Şimdi maddi sorunlar içerisinde boğuşurken, üst sıra hedefleri koymak yanlış olur. Önce kulübün ayaklarının üzerinde durmasını sağlayacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız