SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mutlu Sona Ulaşacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:45:39
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, şampiyonluğa 2 maç kaldığını belirterek, kalan final maçlarından istedikleri sonuçlarla ayrılıp, söz verdikleri şampiyonluğu Malatya'ya yaşatmak istediklerini söyledi. 

Ligin bitimine 2 hafta kala 3 puan farkla lider durumda bulunduklarını hatırlatan Gevrek, Menemen Belediyespor engelini en iyi şekilde geçip, işi bitirmek istediklerini dile getirdi. 

Gevrek, sezon başında taraftarlara ve Malatyalılara verdikleri 'şampiyonluk sözünü' tutmak istediklerini ifade ederek, "Sezon başında görevi devralırken şampiyonluk sözü vermiştik. Zor bir periyodu bıraktık ve bitime 2 hafta kala önemli bir avantajı elimize geçirdik. Bu avantajı en iyi şekilde kullanıp, sezonu mutlu sonla bitirmek istiyoruz" dedi.

"Malatya'yı daha ileriye taşıyacağız"

Yeni Malatyaspor'u layık olduğu yere taşımak için yönetim olarak gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Adil Gevrek, Malatya'ya özlenen şampiyonluğu yaşatmak istediklerini kaydetti.

Teknik heyet ve futbolcularına verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür eden Gevrek, "Yeni Malatyaspor'un yeri burası değil. Bizde bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Takımda herkes üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Bu ligi şampiyon tamamlayıp, PTT 1. Lige çıkmak istiyoruz. Buna da sadece 2 final maçı kaldı. Camia olarak şampiyonluk için kenetlendik. Hep birlikte mutlu sona ulaşacağız" şeklinde konuştu. 

"Cezalara rağmen şampiyonluk kupasını getireceğiz"

Bu sezon kulübün aldığı ağır cezalara dikkat çeken Gevrek, cezalara rağmen sezonu şampiyon tamamlayıp, şampiyonluk kupasını Malatya'ya getirmek istediklerini ifade etti. 

Gevrek, Yeni Malatyaspor'un büyük bir camia olduğunu ve sezon sonunda PTT 1. Lig'de yollarına devam edeceklerini belirterek, "Şahsıma, yönetimime, teknik heyet, futbolcu ve taraftarımıza verilen cezalara rağmen; bıkmadan, usanmadan, inancımızı bir an olsun yitirmeden şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Ağır cezalar aldık ama şampiyonluk hedefimizden hiçbir zaman için vazgeçmedik. Şuanda lideriz ve bitime 180 dakika kaldı. Kalan 2 maçta istediğimizi alarak, Malatya'ya şampiyonluk sevincini yaşatacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız