SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mutlu Sona Ulaşacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:48:40
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Feyyaz Uçar, Keçiörengücü'nü yenerek, mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Uçar, Menemen Belediyespor karşısında şampiyonluklarını ilan edemedikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, son hafta sahalarında Ankara ekibi Keçiörengücü'nü yenerek, şampiyonluğu Malatya'da kutlamak istediklerini kaydetti.

Tecrübeli teknik adam, Menemen Belediyespor deplasmanında ellerine geçen pozisyonları değerlendiremediklerini ifade ederek, "Biz ikinci yarıya başlarken her maç final dedik. Ama önemli olan son haftaya avantajlı girmekti. Grupta yukarıda beklenmeyen puan kayıpları oldu. Özellikle sezonun ikinci yarısında bu puan kayıpları yaşandı. Biz ve rakiplerimiz önemli puan kayıpları yaşadı. Şampiyonluk böyle bir şey işte. Her takım herkesi yenemiyor. Deplasmanda iyi oynadığımız maçı kayıp ettik. Oyunun ilk yarısında yakaladığımız gol pozisyonları vardı. Onlardan birini değerlendirebilseydik, bugün şampiyon takım olarak konuşacaktık” dedi. 

"Avantajımızı kullanıp, şampiyon olacağız"

Uçar, takımını Keçiörengücü karşısında 1 puan için oynatmak istemediğini kaydederek, şunları söyledi:

"Oyunun ikinci yarısındaki pas organizasyonumuz gayet iyiydi. Neticede şampiyonluğu son haftaya bıraktık. 3 puanlık bir avantajla son haftaya giriyoruz. Keçiörengücü karşısında takımı beraberliğe oynatmak istemiyorum. Bunun telafisi zor oluyor sonrasında. Öyle olursa futbolcular psikolojik olarak geri çekilecekler. Bu avantajımızı iyi kullanıp, kendi sahamızda bu hafta şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Allah'ın izniyle ipi biz göğüsleyen taraf biz olacağız."

"Bu hafta mutlu sona ulaşacağız"

Menemen Belediyespor karşısında ciddiyetlerini koruyamadıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Menemen Belediyespor maçında gelen haber, futbolcular arasında biraz rahatlığa yol açtı. Uyarmaya da çalıştık. Başkasının maçı önemli değil. Kendi maçımıza bakalım. İnsanoğlu sonuçta, etki altında kalıyor. Son dakikalarda biraz daha ciddiyetimizi korumalıydık. Onu başarabilseydik, istediğimiz puanı alacaktık. Ama kaybedilmiş hiçbir şey yoktur. Neticede Pendikspor’da puan kaybetti. Bu hafta mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu.

"Güzel ve keyifli bir maç olacak"

Uçar, Keçiörengücü karşısında güzel bir futbol oynayıp, iyi bir sonuç alacaklarını kaydederek, "Seyircimizden yoksun olacağımız bir maç. Böyle bir talihsizliğimiz var. Keçiörengücü maçında gönül isterdi ki seyircimizde yanımızda olsun. Daha önceki maçımızı da seyircisiz oynadık iç sahada. Mümkün olduğu kadar iyi futbol oynamaya çalışacağız. Topun bizde kalmasını sağlayacağız. Zaman zaman iyi yaptığımız şeyleri, bu maçta da sürdürmek istiyoruz. Golü erken bulmamız bizim için büyük bir avantaj olacak. Oyunu domine eden ekip olmak istiyoruz. Keçiörengücü’nün düşme tehlikesi yoktur. Onlarda güzel bir maç oynamaya gelecekler. Güzel keyifli bir maç olacak. Tabi ki bizim hedefimiz 3 puan olacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız