SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mutlu Sona Ulaşacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:25:31
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Aziz Ayboğa, takımın iyi yolda olduğunu belirterek, sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.

Ayboğa, Yeni Malatyaspor camiası olarak hiçbir zaman inançlarını yitirmediklerini kaydederek, "Bir takımda sorunlar olabilir. Bu sorunlar ufak ya da büyükte olabilir. Önemli olan bu sorunlarla mücadele edip, çözüm üretmektir. İşte bizde sorunları çözüme kavuşturduk ve güzel günler yaşıyoruz" dedi.

"GÜZEL BİR FUTBOLCU GRUBUYLA ÇALIŞIYORUZ"

Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların kenetlendiğini dile getiren Ayboğa, bu birlik ve beraberliğin takımı başarıya ulaştıracağına inandıklarını ifade etti. 

Ayboğa, herkesin karamsarlığa kapıldığı anlarda bile futbolculara karşı hiçbir zaman güvenlerinin eksilmediğini kaydederek, "Sıkıntılı süreçler olabilir. Ama biz bu sürecin üstesinden hep birlikte geldik. Hiçbir zaman futbolculara karşı güvenimizde azalma olmadı. Bu noktada futbolcularımızda güvenimizi boşa çıkarmadı. Böyle bir futbolcu grubuyla çalıştığımız için çok şanslıyız. Nitekim yanılmadığımızı bir kez daha gördük" diye konuştu.

"GÜZEL BİR GALİBİYET OLDU"

TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Ayboğa, şunları söyledi: "İkinci yarının ilk maçınızı sahamızda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynadık. Kötü zemine karşın futbolcularımız çok iyi mücadele etti. Üstteki rakiplerimizi puan kayıpları karşısında önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Bundan sonraki süreçte galibiyet serisi yakalayıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz."

Ayboğa, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında alınan galibiyeti taraftarlara armağan ederek, "Taraftarlarımız sezon başından bu yana takıma büyük bir destek veriyor. Her zaman yanımızda oldular. Taraftarlarımız bizim en büyük gücümüz. Sezon sonunda murtlu sona ulaşıp, onları sevindirmek istiyoruz" dedi.

"İYİ YOLDAYIZ"

Takımın iyi yolda olduğunu kaydeden Ayboğa, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini ifade etti.

Ayboğa, takımın teknik patronu Feyyaz Uçar ile birlikte başarıyı yakalayacaklarını belirterek, "Feyyaz hocamız ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Alınan galibiyet hepimizi çok mutlu etti. Takım olarak iyi yoldayız ve bunu sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. İnşallah iyi gidişi sürdürüp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız