SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mutlulukları Her Şeye Değer"

0
Güncellendi - 2016-04-01 00:45:51
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesini mektup, şiir ve resimle anlatan ve okullarına davet eden Mustafa Avni Cüre İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediyesinin sosyal sorumluluk projelerinden “emanet” ekmek uygulamasına harçlıkları ile katkı sunan Mustafa Avni Cüre İlkokulu öğrencileri bu kez de Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı okullarına davet etti.

POLAT, “GAYEMİZ ÇOCUKLARIMIZA YAŞANABİLİR, GÜZEL VE HUZURLU YARINLAR BIRAKMAK”

Öğrencilerin sanatsal bir yaklaşımla kendisini okullarına davet etmesinden dolayı duygulandığını ifade eden Başkan Polat, “Farklı düşünceler hangi yaşta olursa olsun takdir etmek lazım, minik yavrularımızda bizi resim, Akrostiş şiir ve mektup yazarak okullarına davet ettiler, bizde seve seve okulumuza geldik ve kendileriyle çok güzel vakit geçirdik. Bizim tek gayemiz çocuklarımıza yaşanabilir, güzel ve huzurlu yarınlar bırakmaktır. Çocuklarımızın heyecanı ve mutluluğu her şeye değer, bundan kıymetli bir şey yoktur. Geleceğimiz yavrularımızın bu nazik davetinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerden gelen sorulara yanıt veren Başkan Polat bir öğrencinin “Belediye Başkanlığı nasıl bir duygu, işinizi seviyor musunuz, yoruluyor musunuz?”sorusuna “İşimi severek gönülden yapıyorum, size ve halkımıza hizmet ederken, yorgunluk bilmeden çalışıyorum. Sizde hem derslerinizde hem de sonraki hayatınızda ne iş yaparsanız yapın sevgiyle gönülden yapın” dedi. Polat, yardımlaşma ve çevre temizliğinin önemiyle ilgili öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Çocuklardan derslerini ihmal etmemelerini, öğretmenlerini iyi dinlemelerini ve bol bol okumalarını isteyen Başkan Polat, içinde kitap, satranç takımı, çam fidanı bulunan paketi öğrencilere hediye etti.

Bülten

11367794-fe78-411a-ac97-ee09f57b6652

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız