SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mutlu'ya Tatlıses Morali

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:42:24
Mutlu'ya Tatlıses Morali
A- A+ PAYLAŞ

Katıldığı bir şarkı yarışması sonrasında ğradığı silahlı saldırı sonrası tedavi için GATA'ya sevk edilen Mutlu Kaya'ya aynı hastanede kalan İbrahim Tatlıses, destek ziyaretinde bulundu. 

Katıldığı ses yarışmasıyla tanınan, Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya, tedavi gördüğü hastaneden, fizik tedavi ve rehabilitasyon için ambulans helikopterle GATA'ya sevk edildi. İbrahim Tatlıses, şarkıcı Kaya'yı rehabilitasyon salonunda fizik tedavi yaparken gördü. Kaya'nın yanına gidip oturan Tatlıses, Kaya'nın sol elini öptü. Tatlıses daha sonra bu anın fotoğrafını Instagram sayfasına koyarak altına şu notu düştü:

"İkisi de kalleşliğe uğramış birbirinden değerli iki insan birinin adı Mutlu birinin adı İbrahim, ikisi de çok mutlu merak ediyorum şeytana uyup bunu yapanlar mutlu mu? Bir şeyi hatırlatmakta yarar var; bu işi yapmaya hiç kimsenin gücü yetmez! Çünkü, Allah'tan başka hiçbir güç bunu yapamaz yapanlar çok aciz kalırlar. Her şey Allah'tan Mutlu kardeşim; sen hoş geldin sana Allah'tan sağlık dilerim!" 

Mutlu Kaya, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde İstanbul'da katılacağı  televizyon programı öncesi evinde prova yaparken 18 Mayıs Pazartesi gecesi  başından silahla vurularak ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili Kaya'nın eski erkek  arkadaşı olduğu belirtilen Veysi Ercan tutuklanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız