SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müzeler Haftası Kutlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:44:25
Müzeler Haftası Kutlanıyor
A- A+ PAYLAŞ
Malatya İl Halk Kütüphanesi’nde Müzeler Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. 
 
Etkinliğe Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay, Milli Eğitim İl Müdürlüğü Şube Müdürü Memduh Büyükkaya ile Malatya Müzesi Müdürlüğü yetkilileri ile arkeologlar katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay, “Müzeler, geçmişle bugün arasında köprü vazifesi üstlenerek, yüzlerce yıl öncesi yaşamış insanlar, kültürleri ve yaşayış biçimleri hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlamaktadır. Müzeler sadece geçmişteki kültür varlıklarının sergilendiği yerler değil, aynı zamanda yakın geçmişin sanat ürünlerinin ortaya konulduğu yerler olarak da karşımıza çıkmaktadır” dedi. Etkinlikte ayrıca “Dünya Miras Sözleşmesi” konulu bir sunum yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız