SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müzeler Haftası'nda Darende Ziyareti

0
Güncellendi - 2017-05-20 04:07:10
Müzeler Haftası'nda Darende Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Müzeler Haftası kapsamında Darende ilçesine gezi düzenledi.

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce Malatya Müzesi Müdür Yardımcısı Şerif Narçiçek başkanlığında bir grup öğrencinin katılımıyla düzenlenen Darende gezisinde, ilçedeki tarihi ve turistik mekanlar ile Özel Somuncu Baba Tanıtım Merkezi Müzesi ziyaret edildi.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'in de eşlik ettiği grup, Somuncu Baba Külliyesi, Tohma Kanyonu, Kudret Havuzu, Çilehane, Balıklı Kuyular, Hasan Gazi Türbesi ve Şehitliği, Hamidiye Çarşısı ve Günpınar Şelalesi'ni gezdi.

Malatya Müzesi Müdür Yardımcısı Narçiçek, yaptığı açıklamada, Müzeler Haftası dolayısıyla birçok etkinlik planladıklarını bunlardan bir kısmını Darende'de de gerçekleştirdiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Eser de müzelere, tarihe, kültüre önem verenleri, Darende'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız