SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müzik Sınıfı Açıldı..

A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Destek Programı (SODES) Projesi kapsamında," Benim de Bir Müzik Sınıfım Olsun" Proje sınıfının açılışı yapıldı. Vali,..

Sosyal Destek Programı (SODES) Projesi kapsamında," Benim de Bir Müzik Sınıfım Olsun" Proje sınıfının açılışı yapıldı.

Merkez Hanımınçifliği İlköğretim Okulu'nda düzenlenen Benim De Bir Müzik Sınıfım Olsun" Proje sınıfının açılışına, Vali Ulvi Saran, AKP Malatya milletvekilleri, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Abuzer Kabakaş, Milli Eğitim Müdür Mehmet Bulut, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Abik öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Bu proje kapsamında ilimizden 2010 başvuru döneminde hazırlanan yaklaşık bin 300 projeden 80 tanesi desteklenmeye değer bulunuldu. Bu projelerden sanat, spor ve kültür bileşeni altında kabul edilen ve müdürlüğümüzce yürütülen projelerden biride; Hanımınçiftliği İÖO, Hanımınçiftliği 100. Yıl Atatürk İ.Ö.O ve Yaşar öncan İ.Ö okullarında uygulanan "Benim De Bir Müzik Sınıfım Olsun" projesidir. Hazırlanan bu proje ile öğrencilerimize müziği sevdirmeyi hedeflemekteyiz. Çünkü Müzik gerçek anlamda, insanı insan yapan en güzel sanat dalıdır. Müzik, insanı duygusal yönden geliştirdiği için onu daima iyiye, doğruya, güzele ve çalışmaya iten büyük bir gücü vardır. Bir milletin gelişmişlik düzeyini belirlemede müzik, önemli bir göstergedir. Toplumsal bir olgu olan müziğin geldiği nokta, toplumun geldiği noktayla paralellik gösterir. Müzik çocukların kendini ifade etme yeteneklerini geliştirir, estetik, yaratıcı ve yapıcı düşünme kapasitelerini artırır. Müzikle birlikte disiplin gibi konular çocuğa yavaş yavaş aşılanabilir. Müzik akademik performansı da olumla etkiler" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız