SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müzik Topluluğu Kurdular

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:27:47
Müzik Topluluğu Kurdular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Umutlarımız Yeşersin Projesi' kapsamında Ritm Müzik Grubu kuruldu.

Çocuk Şube Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP) kapsamında ekonomik durumları zayıf, dezavantajlı gençlerin suça sürüklenmesini önlemek amacıyla 14-17 yaşındaki 16 kız öğrenciden oluşan Ritim Müzik Grubunu kurdu. Kız öğrencilerden oluşan Ritim Müzik Grubu, Malatya Park'ta ilk konserini verdi. Vatandaşların büyük ilgiyle izlediği konserde, grup büyük alkış aldı.

Çocuk Şube Müdürü Nurettin Çolak, "Müdürlüğümüzü bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı projesi kapsamında; ekonomik durumu zayıf, dezavantajlı gençlerimizin suça sürüklenmesini önlemek amacıyla yetenekli olan 14-17 yaş grubu 16 kız öğrenciden oluşan Ritim Müzik Grubu kuruldu. Bu zamana kadar yapılan çalışmaları sergilemek, gençlerimizin kendilerine olan özgüvenlerini artırmak, toplum içerisinde kendilerini ifade etmeleri ve geleceğe daha güvenle bakabilmelerini sağlamak, halkımıza müzik şöleni sunmak, polisin halkla ilişkilerini güçlendirmek amacıyla grubumuz bir konser verdi. Bundan sonrada bu tür çalışmalarımız devam edecek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız