SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Ankara'da Son Dakikalarda Yıkıldı

0
Güncellendi - 2019-12-16 03:01:08
MYB Ankara'da Son Dakikalarda Yıkıldı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Altındağ Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu ve ilk yarısı 15 puanda tamamladı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ilk yarının son haftasında deplasmanda Ankara ekibi Altındağ Belediyespor’a konuk oldu. 

Çubuk İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Mehmet Güngör, Mehmet Ali Vardar, Kağan Yıldızlar hakem üçlüsü yönetti. 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahaya Emrah Tuncel, Sefa Korkmaz, Halil İbrahim Can, Alpay Aldemir, Mustafa Pınar, Vedat Erçin, Ali Kemal Başaran, Selim Dağ, Deniz Işık, Enes Filiz, İbrahim Tokay on biriyle çıktı.

Altındağ Belediyespor ise Furkan Taş, Hüseyin İriç, Muzaffer Doğan, Uğur Uğur, Ahmet Buğrahan Tuncay, Mücahit Haktan Karabulut, Emre Toptan, Yalçın Eycan Kaya, Emrah Çalışlar, Semih Oğuz, Ali Han Aydın on biriyle mücadele etti. 

Mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sonuçlanırken, Altındağ Belediyespor 85.dakikada Fatih Karslı’nın kaydettiği golle mücadeleyi 1-0 kazandı.

Karşılaşmanın 49.dakikasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un defans oyuncusu Enes Filiz, kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Altındağ Belediyespor deplasmanından aldığı mağlubiyetle birlikte ilk yarıyı 15 puanla 17.sırada tamamladı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Turgut (4 yıl önce)
    Çok acemice işler yapıyorsunuz. Kırmızı kart neden görüyorsunuz. Hep son dk. karda gol yiyip mağlup oluyorsunuz çok tuhaf. En güçlü takımları Malatya da dağıtıyosunuz. Gidip deplasmanda en zayıf en dandik takımları yenemiyosunuz. Bu iş de bir gariplik var. Mehmet hoca bu işi çözer. 3_4 takviye ile bu takımı kimse tutamaz. Ligin 2.yarısı biz bu takımdan en az 30 puan bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Hangi deplasmanda yendiler ki bu deplasmanda yensinler. 4 deplasmanda gol dahi atamıyor
    0
    0
    Yanıtla