SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB 3 Sıra Geriledi

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 3.hafta sahasında Fatsa Belediyespor’a 1-0’lık skorla mağlup olurken, 4. sırada girdiği haftayı 7.sırada tamamladı.

Ligde ilk 2 hafta sonunda 4 puan toplayan Yeşilyurt Belediyespor, 3.haftada sahasında Ordu ekibi Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Turuncu yeşilliler, ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona eren mücadeleyi, 1-0 kaybetti ve haftayı puansız kapattı.

Grup’ta maçların tamamlanmasının ardından Yeşilyurt Belediyespor, 4 puanla 7.sırada yer aldı. Turuncu yeşilliler, grupta geride kalan 3 hafta sonunda 1 galibiyet,1 beraberlik, 1’de mağlubiyet yaşadı.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 3.hafta karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle:

Artvin Hopaspor-Ofspor: 0-2

Yeşilyurt Belediyespor-Fatsa Belediyespor: 0-1

Nevşehir Belediyespor-Kemerspor 2003: 2-1

Kızılcabölükspor-Edirnespor: 4-2

Manisaspor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor: 1-1

1877 Alemdağspor-Diyarbekirspor: 0-3

Bucaspor 1928-Belediye Derincespor: 1-0

Çankaya Futbol Kulübü-Payasspor: 2-0

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 4.hafta karşılaşmaları 10 Ekim Cumartesi ve 11 Ekim Pazar günleri oynanacak. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 4.haftada 11 Ekim Pazar günü deplasmanda Edirne Belediyesi Paş Edirnespor ile karşılaşacak. Edirne 25 Kasım Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.30’da başlayacak.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 4.hafta karşılaşmalarının programı şöyle:

10 Ekim Cumartesi

14.30 Fatsa Belediyespor-Çankaya Futbol Kulübü

15.00 Payasspor-Manisaspor

11 Ekim Pazar

14.30 Ofspor-Nevşehir Belediyespor

15.00 Kemerspor 2003-Kızılcabölükspor

15.30 Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Bucaspor 1928

15.30 Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor

15.30 Belediye Derincespor-1877 Alemadağspor

19.00 Diyarbekirspor-Artvin Hopaspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız