SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, 7'nci Sıraya Yükseldi

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 12.haftada deplasmanda 1877 Alemdağspor’u 3-1 mağlup eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, puan tablosunda bir sıra yükselerek, haftayı 7.sırada tamamladı.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 12.hafta maçları oynandı. 12.haftada deplasmanda İstanbul ekibi 1877 Alemdağspor ile karşı karşıya gelen Yeşilyurt Belediyespor, Emre Gemici’nin 3 golüyle sahadan 3-1 üstün ayrıldı ve kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Grup’ta 12 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayan Yeşilyurt Belediyespor, topladığı 17 puanla 7.sırada yer aldı.

Zirvede Diyarbekirspor, Bucaspor 1928, Fatsa Belediyespor, Edirne Belediyesi Paş Edirnespor, Ofspor ve Atnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor takımlarının birer puanla tamamladıkları 12.haftada hanesine 3 puan yazdıran turuncu yeşilliler, gelecek haftalar için umudunu korudu.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 12.hafta maçlarında şu sonuçlar alındı:

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Edirne Belediyesi Paş Edirnespor: 1-1

Bucaspor 1928-Çankaya Futbol Kulübü: 1-1

Diyarbekirspor-Ofspor: 1-1

Belediye Derincespor-Antalya Kemerspor: 4-1

Artvin Hopaspor-Kızılcabölükspor: 1-2

1877 Alemdağspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 1-3

Payasspor-Nevşehir Belediyespor: 1-0

Manisaspor-Fatsa Belediyespor: 1-1

Grup’ta 12.haftada alınan sonuçlar sonrası Diyarbekirspor, 29 puanla zirvedeki yerini korudu. 12 haftada 26 puan toplayan Bucaspor 1928 takımı ise 26 puanla ikinci sırada yer aldı. 21 puanlı Fatsa Belediyespor, haftayı üçüncü sırada tamamlarken, 20 puanlı Edirne Belediyesi Paş Edirnespor dördüncü, 19 puanlı Ofspor beşinci, 18 puanlı Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor ise altıncı sırada bulunuyor.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 17 puanlı takımlardan Malatya Yeşilyurt Belediyespor yedinci, Belediye Derincespor ise sekizinci sırada yer alıyor.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta13.hafta karşılaşmaları 10 Aralık Perşembe günü oynanacak. Maçların programı şöyle:

13.00 Fatsa Belediyespor-Bucaspor 1928

13.00 Kızılcabölükspor-Nevşehir Belediyespor

13.00 Antalya Kemerspor-Arnavuktköy Belediyesi Gençlik ve Spor

13.00 Çankaya Futbol Kulübü-1877 Alemdağspor

13.00 Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-Manisaspor

13.00 Ofspor-Belediye Derincespor

13.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Artvin Hopaspor

13.00 Diyarbekirspor-Payasspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız