SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Adım Adım Zirveye Doğru

0
Güncellendi - 2020-12-22 02:16:44
MYB, Adım Adım Zirveye Doğru
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 14.haftada deplasmanda Nevşehir Belediyespor’u 1-0 mağlup etti ve puanını 23’e yükselterek, üçüncü sıraya yerleşti.

Grup’ta 11.haftada sahasında Bucaspor 1928 takımına 1-0 mağlup olduktan sonra 12.haftada deplasmanda 1877 Alemdağspor’u 3-1, 13.haftada sahasında Artvin Hopaspor’u 4-0, 14.haftada ise deplasmanda Nevşehir Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek, 3 haftada 9 puan toplayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, adım adım zirveye doğru ilerliyor.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ve 14 hafta sonunda 7 galibiyet, 2 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayan turuncu yeşilliler, hanesine 23 puan yazdırdı. Lider Diyarbekirspor’un 10, ikinci sıradaki Bucaspor 1928’in ise 9 puan gerisinde yer alan Malatya ekibi, üst üste aldığı galibiyetlerin ardından Play-off potası içerisinde yer alırken, gelecek haftalar adına daha da umutlandı.

Grup’ta 14.hafta maçlarında şu sonuçlar alındı:

Bucaspor 1928-Edirne Belediyesi Paş Edirnespor: 3-1 

Artvin Hopaspor-Çankaya Futbol Kulübü: 1-3 

Belediye Derincespor-Diyarbekirspor: 0-0 

Kızılcabölükspor-Payasspor: 0-0 

Nevşehir Belediyespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 0-1 

1877 Alemdağspor-Fatsa Belediyespor: 3-2 

Manisaspor-Antalya Kemerspor: 1-1 

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Ofspor (maç ileri bir tarihe ertelendi) 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 15.haftasında ise sahasında Denizli ekibi Kızılcabölükspor’u konuk edecek. Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Kızılcabölükspor karşılaşması 24 Aralık Perşembe günü Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Sahada oynanacak. Saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Eskişehir Bölgesi Klasman Hakemi Süleyman Bahadır yönetecek. Bahadır’ın yardımcılıklarını Sakarya Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Murat Taşçıkar ile Bilecik Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Ali Kılıç yapacak. Mücadelede, Kütahya Bölgesi Bölgesel Hakemi Nevzat Okat ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 15.haftada oynanacak olan karşılaşmaların programı ve maçları yönetecek olan hakemler şöyle:

24 Aralık Perşembe

13.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Kızılcabölükspor: Süleyman Bahadır 

13.00 Çankaya Futbol Kulübü-Nevşehir Belediyespor: Tunç Özdemir 

13.00 Fatsa Belediyespor-Artvin Hopaspor: Ahmet Ecevit 

13.00 Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-1877 Alemdağspor: Serkan Pınar 

13.00 Antalya Kemerspor-Bucaspor 1928: Furkan Bakan 

13.00 Ofspor-Manisaspor: Burak Olcar 

13.00 Diyarbekirspor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor: Sinan Dereci 

13.00 Payasspor-Belediye Derincespor: Alpaslan Şen 

FURKAN BAKAN, ANTALYA KEMERSPOR-BUCASPOR 1928 MAÇINI YÖNETECEK

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 15.haftada Antalya Kemerspor ile Bucaspor 1928 arasında 24 Aralık Perşembe günü saat 13.00’da Kemer İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Malatya Bölgesi Klasman Hakemi Furkan Bakan yönetecek. Aynı mücadelede, Malatya Bölgesi Bölgesel Hakemi Kemal Dizdar ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Furkan Bakan daha önce 1877 Alemdağspor-Nevşehir Belediyespor, Anagold 24 Erzincanspor-Gümüşhanespor, Cizrespor-Siirt İl Özel İdaresispor, Sivas Belediyespor-Serik Belediyespor maçlarını yönetti.

Ferdi  DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kamil (3 yıl önce)
    Gururumuz yeşilyurt
    0
    0
    Yanıtla