SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'nin Konuğu Batman Petrol

0
Güncellendi - 2019-11-21 18:58:40
MYB'nin Konuğu Batman Petrol
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 14.haftada sahasında Medicalpark Batman Petrolspor'u konuk edecek.

Grup'ta geride kalan 13 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik, 8'de mağlubiyetle 9 puan toplayan ve son sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 14.haftada 24 Kasım Pazar günü Malatya'da Medicalpark Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek.

Pazar günü 13.00'da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak olan karşılaşmayı Trabzon Bölgesi Klasman Hakemi Tolga Sancak yönetecek. Sancak'ın yardımcılıklarını Erzurum Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Hakan Eygü ile Trabzon Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Yiğit Çam yapacak. Mücadelede, Trabzon Bölgesi Bölgesel hakemi Burak Baş ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

9 PUANIN 7'Sİ İÇ SAHADA

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, şuana kadar topladığı 9 puanın 7'sini sahasında oynadığı karşılaşmalarda kazandı.

İç saha maçlarını Yeşiltepe Spor Kompleksi'nde oynayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında 6 karşılaşmaya çıktı. Turuncu yeşilliler, 6 karşılaşmanın 2'sini kazanıp, 1'inde berabere kalırken, 3 karşılaşmayı ise kaybetti. Malatya temsilcisi, 6 karşılaşmada 11 gol atıp, 10 gol yedi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız