SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Çıkışa Geçmek İstiyor

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Somaspor karşılaşmasını kazanarak, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Grup’ta 18 haftalık bölümde 4 galibiyet, 4 beraberlik, 10’da mağlubiyet yaşayan ve 16 puan toplayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, tehlike hattında bulunuyor. 

18 karşılaşmada topladığı 16 puanla 17.sırada yer alan ve ligin başından buyana tehlike hattından kurtulamayan turuncu yeşilliler, 19.haftada Pazar günü 13.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde Manisa ekibi Somaspor ile karşı karşıya gelecek. Malatya ekibi, kritik mücadelede mutlak 3 puanı hedefliyor. 

Sezonun ilk yarısında 2.haftada Manisa’da oynanan karşılaşma 1-0 Somasspor’un üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. 

16 PUANIN 13’ÜNÜ SAHALARINDA ELDE ETTİLER

2019-2020 sezonunun ikinci yarısında ilk kez iç saha maçına çıkacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ilk yarıda 8 iç saha maçı oynadı. 

Sahasında çıktığı 8 karşılaşmanın 4’ünü kazanan turuncu yeşilliler, 1 karşılaşmada berabere kalırken, 3 karşılaşmayı ise kaybetti. Malatya temsilcisi, bu karşılaşmalarda rakip ağları 17 kez havalandırırken, kalesinde ise 13 gol gördü. 

BİLETLER MAÇA BİR SAAT KALA SATIŞA SUNULACAK

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Somasspor karşılaşması 19 Ocak Pazar günü saat 13.00'da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak. 

Kritik mücadelenin bilet fiyatı 5 TL olarak açıklandı. Biletler, maça bir saat kala tribün girişlerinde satışa sunulacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız