SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Darıca Deplasmanına Gidecek

0
Güncellendi - 2020-01-22 02:06:16
MYB Darıca Deplasmanına Gidecek
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 20.haftada Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Grupta 19.haftada sahasında Manisa ekibi Somaspor’u 2-1 mağlup ederek, kritik bir 3 puanın sahibi olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 20.haftada Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak. 

Darıca Gençlerbirliği-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması 26 Ocak Pazar günü 13.30’da Kocaeli Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak. 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un defans oyuncusu Sefa Korkmaz, 2-1 galip geldikleri Somaspor karşılaşmasında frikikten attığı gol öncesi takım arkadaşlarına gol atacağını hissettiğini söylediğini dile getirdi. 

Korkmaz, galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu kaydederek, “İyi bir tesadüf ve güzel bir gol oldu. İnşallah böylede devam eder çünkü buna gerçekten ihtiyacımız var. İçeride son oynadığımız maçların hemen hemen hepsinde galip geldik. Geriden gelerek kazandığımız maçlar var. Pes etmeyen bir yapıya sahibiz. Peste etmeyeceğiz. Malatyalılarda pes etmesin. Bizim onların desteğine çok ihtiyacımız var. Hep birlikte baskıyı kuralım. Bu takımın herkese ihtiyacı var” dedi. 

Yeşilyurt Belediyespor’un Malatya’nın profesyonel bir takımı olduğunu dile getiren Korkmaz, “Bu takım düşmesin. Allah’ın izniyle de düşürmeyeceğiz. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah hep birlikte el ele buradan çıkacağız” diye konuştu. 

Takımın teknik patronu Alaattin Gülerce ise güçlü, karakterli ve çok mücadeleci bir takım olduklarını ifade etti. 

Gülerce, iyi bir ekip olduklarını belirterek, “Eksiklerimiz yok mu, var. Somaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldığımıza inanıyorum. Hem moral ve motivasyon hem de yukarıları yakalamak açısından iyi bir galibiyet oldu. Futbolcu arkadaşlarımızda çok istekliler. Söylediklerimizin hepsini yerine getirdiler. Alnımızın akıyla Somaspor maçından çıktık. Daha da iyi olacağız. Eksiklerimizi hızlı bir şekilde giderip yukarılara çıkacağız” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız